Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Norske bryllup – fjellbryllup i Hemsedal

Maiken og Kim Roar giftet seg i Hemsedal, på Fausko Skysstasjon. Et nydelig bryllup i naturens tegn.
Picture of Therese Johannessen

Therese Johannessen

CEO & Eier
Без-названия-66

Om bryllupet

Vi var innom mange tanker om hvordan bryllupet vårt skulle være. Fra å ha det i Italia til helt oppe i Tromsø. Men vi valgte Hemsedal da det var i Hemsedal, på toppen av fjellet Harahorn, Kim Roar fridde. Vi har en spesiell forkjærlighet for Hemsedal, og da vi fant Fausko Gaard var det ikke vanskelig å velge. Vi er skikkelig friluftsmennesker, så det å gifte seg ute og på en gård var helt perfekt.

Fredag hadde vi felles grill der vi sto for tilbehør og drikke, og gjestene selv tok med grillmat. Det ble en suksess, det var fint at folk kunne bli kjent med hverandre før bryllupet. Vi hadde et helt magisk bryllup! Ingenting kunne ha vært bedre! Det beste tipset er virkelig å ikke ha høye forventninger til bryllupet! Skjer det noe, så skjer det. Gift blir man uansett! For vår del var ikke detaljer svært viktig da låven i seg selv var råflott! Vi storkoste oss og vi elsket å se gjestene våre kose seg! Vi hadde en fantastisk toastmaster som gjorde kvelden gull. Sørg for å ha en god toastmaster! Det viktigste for oss var å samle folk vi er glade i, og ha en råbra fest.

Bryllupsfotograf: Miriam Lunde, Lunde foto

Maiken og Kim Roar sin hund Tuva som betyr masse for dem, og naturligvis var hun med på både vielsen og fotograferingen.

At kjole skulle bli så vanskelig å velge ut trodde man vel ikke. Maiken var opptatt av å ikke legge så mye penger på en kjole man bare skal bruke i én dag! Det ble brukt mye tid på Finn.no i tiden før bryllupet. Maiken kjøpte en kjole, men rett etterpå kom følelsen av at kjolen likevel ikke var riktig.

Kim Roar oppmuntret til å ikke tenke pris fordi man bare skal gifte seg én gang og da skal man føle seg bra! Det er bare én gang man kan være skikkelig prinsesse! Så kjolen ble lagt ut for salg, og en ny kjolejakt begynte. Maiken fant en brukt Stella York-kjole (6581), drømmekjolen. Dessverre var den for liten. Etter en stund med leting måtte Maiken høre med Kristins brudesalong, om det var mulig å sy ut en kjole som er for liten? Det viste seg at de faktisk hadde kjolen i riktig størrelse! Kjolen prøvde Maiken alene, ingen fikk se kjolen før bryllupet. Ikke engang forloverne. Rådet er, følg magefølelsen! Er ikke kjolen riktig, så er den ikke riktig. Kjolen ble brukt fra morgen helt til nachspiel klokken 05.00.

Fotograf Miriam sine betraktninger

Jeg håper virkelig jeg har klart å fange essensen i disse bildene så du også føler at du kjenner dem litt før du når bunnen.

Maiken og Kim Roar er skikkelige naturfolk. Du vet: pledd, bål, hengekøyer, fjellsko og telt. Kim Roar fridde på toppen av Harahorn, det store fjellet som er i bakgrunnen for bildene på fjellet. Vielsen var Humanistisk og ble holdt av en barndomsvenninne av Maiken.

På festen var stemningen fullstendig eksplosiv og dette paret kan virkelig planlegge en fest! Vi snakker, live musikk, fantastisk mat, lyslenker og falske tatoveringer!

Er det noe vi kunne gjort om med bryllupet er det at vi skulle ha vært flinkere til å spare opp penger. For budsjettet sprakk så det sang! Men når man har under ett år på seg så er det ikke lett. Vi ønsket ikke å vente med bryllup når vi først kunne gifte oss!

Det var nesten så vi hadde hjertesorg da bryllupet var over. Det var fantastisk at vi valgte ut Miriam Lunde som fotograf slik vi kunne «gjennomleve» bryllupet via bildene. Hun klarte å fange øyeblikkene vi setter pris på.

Gifteringer: Helle smia (Janne Helle)
Blomster og borddekorasjoner: Zinja smart flower
Dekor og skilt: Laget av brudeparet selv
Bryllupskake: Brudens mor (wow, right!?)
Brudesko: Converse fra nelly, tags på skoene fra Etsy
Andre detaljer: gjestebok og fake-tattoos fra Etsy. Rislamper fra eBay.

Kjole og slør: Kristins brudesalong
Forloverkjoler: Floyd
Hårpynt: Ebay
Smykker: Øredobber som moren brukte i sitt bryllup, hun fikk dem fra sin mor.
Hår og sminke: Brudens forlover og brudens venninne.
Brudgommens antrekk: Bunad fra Norske bunad

følg oss

Mer inspirasjon?

Flere hender holder glass høyt for å skåle

16 tips til aktiviteter for utdrikningslaget

Når det nærmer seg bryllup, er det på tide med det legendariske utdrikningslaget! Vi har samlet en haug med geniale forslag til aktiviteter som passer for alle slags utdrikningslag, enten dere vil ha det avslappende eller feste som det er ingen morgendag!

To smilende jenter i sort tskjorte

Den nye Bryllupshjelperen

Vi er stolte av å presentere den nye Bryllupshjelperen! Etter å ha overtatt i 2023, har vi satt fart! Vi har gitt siden en makeover, knyttet sterke bånd med leverandører og fått bedriften tilbake på kartet!

Din digitale bryllupsplanlegger

Oppdag Bryllupshjelperen – din digitale høyre hånd gjennom budsjetter og gjøremål. Få tips, hjelp og inspirasjon mens du sparer tid og senker skuldrene. Skap en bedre bryllupsdag med oss!

Brudepar ler mens de går igjennom riskasting etter en vielse
ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.