Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Din digitale bryllupsplanlegger

Oppdag Bryllupshjelperen – din digitale høyre hånd gjennom budsjetter og gjøremål. Få tips, hjelp og inspirasjon mens du sparer tid og senker skuldrene. Skap en bedre bryllupsdag med oss!
Picture of Therese Johannessen

Therese Johannessen

Markedssjef
Din digitale bryllupsplanlegger

den eneste bryllupsplanleggeren dere behøver

Planleggingen av et bryllup kan være en utrolig spennende, men også stressende opplevelse. Hvordan skal man huske på alt? Hvem skal inviteres? Hvor mye skal man sette av til hver del av bryllupet? Bryllupshjelperen er her for å gjøre alt dette enklere for deg. Med et tastetrykk kan du organisere alt fra gjesteliste til bordplassering, og frigjøre tid til å nyte forberedelsene til den store dagen.

Gjøremål

Hold styr på alt du trenger til den store dagen med vår omfattende gjøremålsliste! Med skreddersydde tidsfrister som matcher deres bryllupsdato, og nyttige tips for hvert gjøremål, vil dere få en solid start på veien mot en minneverdig bryllupsfeiring.

Utsnitt av gjøremål i den digitale bryllupsplanleggeren Bryllupshjelperen
Få oversikt på alle gjøremål i den digitale planleggeren

Gjesteliste & Bryllupsbudsjett

Ha kontroll på gjestelisten med detaljer som hvem som har mottatt invitasjon, deltagerantall, allergier, og preferanser for servering med mer.

Vi tilbyr også et omfattende bryllupsbudsjett skreddersydd etter deres økonomiske rammer. Alternativt kan dere velge en av våre forhåndsdefinerte budsjettmaler – valget er deres!

Utsnitt av gjesteliste i den digitale bryllupsplanleggeren Bryllupshjelperen
Husk å legge til detaljer for gjestene.
Utsnitt av budsjettfunsjonen i den digitale bryllusplanleggeren Bryllupshjelperen
Få full oversikt på alle kostnader i budsjettoversikten

Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Sandra Larsson

Bordplassering

Når du har fylt ut gjestelisten, kan du plassere gjestene i den interaktive funksjonen for bordplassering. Her kan du planlegge hvordan dere vil ordne bordene i lokalet for arrangementet.

Tips! Skriv den ut og gi den til de som er ansvarlige for serveringen. De setter pris på å vite hvem som sitter hvor, og om det er spesielle hensyn å ta med tanke på allergier og andre behov. 

Utsnitt av bodsplassering i den digitale bryllupsplanleggeren Bryllupshjelperen
Når du har bordplasseringen klar, husk at du kan skrive den ut og gi til teamet som er ansvarlig for mat og servering.

Ønskeliste

Vi samarbeider med Stor Stas App for ønskelister til bryllup. 

Her kan du sette opp din egen ønskeliste, som gjestene kan gi pengebidrag til. På denne måten kommer pengene til det dere faktisk ønsker dere og har behov for, istedenfor at dere mottar enda en brødrister eller et gavekort som støver bort i en roteskuff. 

Sjekk ut Stas her > Ønskeliste

Utsnitt av ønskeliste til bryllup hos Stor Stas App
Lag din egen ønskeliste til brylupet med Stor Stas App

Bryllupsleverandører

Vi håndplukker leverandører som holder en høy standard på sine tjenester, slik at du kan være sikker på at du får det beste av det beste. Her finner du et bred utvalg av catering, lokaler, dekorasjoner, klær m.m. Og vi ekspanderer fortløpende!

Vi baserer oss på tilbakemeldinger fra brudepar som har brukt leverandøren, i tillegg til vårt helhetsinntrykk som til slutt er avgjørende for om vi ønsker å ha et samarbeid. På bakgrunn av dette setter vi stor pris på å få høre fra brudeparene om deres unike opplevelser av leverandørene på plattformen. 
Ta derfor gjerne kontakt med oss! 

Se hele oversikten her > Bryllupsleverandører

Alt på ett sted

Med vår digitale planlegger får du altså full oversikt på organisering av bryllupet. 

Tjenesten er helt GRATIS å bruke så lenge du trenger den! På Bryllupshjelperen.no finner du nyttige artikler med tips og inspirasjon underveis, og du kan også bli med i vår private Facebook gruppe for brudepar, der andre deler sine opplevelser og erfaringer som kommer flere til nytte. 

Finnes det noen grunn til å ikke bruke planleggeren? 

følg oss

Ditt bryllup, din kontroll

Kickstart planleggingen med vårt GRATIS bryllupsverktøy!

Mer inspirasjon?

Brudepar omfavner hverandre i Budapest på destinasjonsbryllup

Bryllup i utlandet: viktige tips og råd

Drømmer dere om et magisk bryllup i utlandet? Før dere kan si “ja” under palmene eller ved en fjelltopp, er det noen nødvendige forberedelser å ta for et suksessfullt destinasjonsbryllup. Vi guider dere gjennom alt dere trenger å vite for å gjøre deres bryllup i utlandet til virkelighet!

Folk skåler med velkomstdrinker i et bryllup

17 velkomstdrinker til bryllupet

Gi festen en sprudlende start med kreative velkomstdrinker! Fra fancy champagnepyramider til forfriskende iste – dine gjester vil elske det!

En indisk brud med hennatatoverte hender skriver under juridiske dokumenter

Hva sier du egentlig ja til?

Når du drømmer deg bort i brudesalongen blant vakre kjoler av tyll og sateng, er det kanskje ikke juridiske forpliktelser som står øverst i tankene dine. Men ekteskapet innebærer mer enn bare romantikk – det er viktig å ha oversikt over de juridiske sidene før den store dagen. Her er det du trenger å vite.

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.