Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Om Bryllupshjelperen

Bryllupshjelperen, laget av oss i Allva AS, er en alt-i-ett-løsning til bryllupsplanleggingen. Hvorfor skal tusenvis av brudepar finne opp hjulet hvert eneste år, når vi heller kan gjøre den kjedelige jobben? Vi tar brudepar på alvor, og har laget en plattform ut i fra brudeparets behov. De beste verktøyene, de mest seriøse leverandørene, og de nyttigste artiklene. Servert før du i det hele tatt vet at du behøver det. Vi er et moderne selskap for det moderne brudepar; mangfold, inkludering, miljøhensyn og likestilling står høyt hos oss. Alle fortjener en bryllupsplanlegging med senkede skuldre!

I dette bryllupsuniverset, er alt lettere enn andre steder. Vårt intuitive og avanserte planleggingsverktøy hjelper deg å halvere planleggingstiden, få oversikt over gjøremål, budsjett og frister. Vi er rett og slett den eneste du trenger å forholde deg til i planleggingen.

Se for deg å planlegge drømmebryllupet, og kun fokusere på de morsomme tingene.

– Det hadde jo vært fint, men da trenger vi en dyr bryllupsplanlegger, sier du.

– Neida!, svarer vi.

Det er nemlig akkurat derfor Bryllupshjelperen finnes. Dere fortjener at den store dagen blir alt det dere drømmer om at den skal være.

Vi har allerede hjulpet tusenvis av brudepar med å planlegge drømmebryllupet. Hvordan?

Alt startet med Bryllupshjelperens grunnlegger og sjefsplanlegger, Heidi Huse Myrmo. Vi har alle vårt vi er gode på, og der du kanskje får vondt i hodet av å planlegge budsjetter og bordplassering, elsker Heidi å nerde planlegging.

Fordi hun er den hun er, var hennes eget aprilbryllup i 2017 rimelig gjennomplanlagt. Det hun la merke til var all tiden som gikk til research. Tid før bryllupet som Heidi, og hennes Halvar, kunne brukt på hyggeligere ting. Som i stedet gikk til undersøkelser rundt bryllupsplanlegging, om hver enkelt leverandør, om menyer, om kjøreplaner, bordplanlegging. Research inn i det uendelige.

Siden det har Heidi brukt all sin tid og energi på å sørge for at du ikke trenger å finne opp hjulet på nytt.

– Hele min grunnleggende drøm har vært å få bort all den jobben, som noen andre kan gjøre for brudeparene.

Resten er historie. Hun brukte sin lidenskap for effektivisering, strukturering og automatisering til å lage Bryllupshjelperen, som hjelper dere helt i mål med planleggingen av livets beste dag.

Resultatet er et digitalt planleggingsverktøy som er enkelt å bruke, og et bryllupsunivers hvor du enkelt finner alt på ett sted.

Om Bryllupshjelperen

Nøkkeltall

2017

Grunnlagt

5 000

Brudepar hjulpet

125

Gjøremål i huskelisten

Vårt team

Heidi Huse Myrmo

Heidi Huse Myrmo

Grunnlegger og daglig leder
Bakgrunn som COO, og 15 års ledererfaring med personalansvar, innen kundeservice, salg og drift. Heidi elsker å effektivisere prosesser, og innen bryllupsplanlegging spesielt!
Marthe Krohg

Marthe Krohg

Markedsføring og kommunikasjon
Bakgrunn innen markedsføring og produktledelse. DIY, pynt, blomster og feiring er det morsomste som finnes - helt perfekt at det er viktige elementer i en bryllupsfest.
Mia

Mia

Leverandøransvarlig
Har lang og bred erfaring innen administrasjon og leverandørkontakt. Liker struktur og orden og har sans for detaljer.
Halvar Huse Myrmo

Halvar Huse Myrmo

CTO
Halvar har 15 års erfaring og en MSc i informasjonssikkerhet. Halvar bidrar med sin tekniske, sikkerhets- og personvernekspertise hver gang vi behøver ham.
Lanars

Lanars

Utviklingsteam
Vårt team med dyktige, kreative og effektive utviklere. Lanars er et internasjonalt maskinvare- og digitalt forretningsutviklingsselskap som hjelper bedrifter i dag, med å ligge foran til morgendagen.
Heidi Alice Vennevik

Heidi Alice Vennevik

Rådgiver
Gründer, styreleder og hovedaksjonær i det digitale konsulenthuset, Sky Group. Selskapet som har revolusjonert den norske rekrutteringsbransjen med sin digitale tilnærming til markedet.
Jostein Engen

Jostein Engen

Rådgiver
15 års erfaring innen forretningsutvikling, produktutvikling og prosjektledelse i telekombransjen. Jostein brenner for gode kundeopplevelser og verdiskapning.