Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Engelsrud Fyrverkeri

En spektakulær avslutning på festen!

Legg til som favoritt

Med historie helt tilbake til 1949, har Engelsrud Fyrverkerifabrikk etablert seg som en pålitelig leverandør av fyrverkeri og øvelsesmateriell til både sivile og militære formål. Vi tilbyr et bredt utvalg av fyrverkeriløsninger, fra forbrukerfyrverkeri til profesjonelle oppvisninger og spesialtilpassede tjenester for Forsvaret.

Hvorfor ikke gjøre ditt bryllup enda mer uforglemmelig med et fyrverkerishow?

Våre erfarne pyroteknikere kan skape et spektakulært fyrverkeri som vil lyse opp himmelen og gi dere og gjestene deres en minneverdig opplevelse.

Vi tilbyr fyrverkeri i alle prisklasser og tilpasser oss dine ønsker og behov. Enten det er innendørs eller utendørs, kan vi levere et fyrverkerishow som imponerer og begeistrer.

Våre pyroteknikere setter sin ære i å overgå forventningene og skape en unik opplevelse for publikum. Vi er alltid klare til å bidra med kreative innspill og sikre at fyrverkeriet blir en uforglemmelig del av deres store dag.

Ta kontakt med oss i dag, uansett budsjett eller lokasjon, og la oss sammen skape et fyrverkerishow som setter prikken over i-en på deres bryllupsfeiring.

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.