Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Duo Cello & piano

Romantisk, autentisk og vakkert

Legg til som favoritt

Vi er dedikerte til å skape den perfekte stemningen for deres store dag med vår personlige, romantiske og skreddersydde musikkpakke. Vår besetning arrangerer en rekke låter som vil legge til rette for en ekstra varm atmosfære, og vi legger stor vekt på å gjøre hver tone autentisk og vakkert.

Våre tjenester inkluderer musikk for både vielse og taffel. For vielsen sørger vi for en stemningsfull inngang, passende musikk under seremonien og en vakker avslutning. Under taffelen kan vi tilby bakgrunnsmusikk i varierende lengder, enten det er 30, 45 eller 60 minutter, slik at dere og gjestene deres kan nyte en herlig musikalsk ramme under festen.

Prisene for våre tjenester avhenger av deres spesifikke ønsker og behov, samt reiseavstand. Vi tilpasser oss gjerne for å imøtekomme deres ønsker, og det er mulig å kombinere vielses- og taffelmusikk. Ta kontakt med oss for en skreddersydd prisoversikt.

Når det gjelder reisekostnader, følger vi statens satser for kjøregodtgjørelse, samt eventuelle bomkostnader. Vi er klare til å gjøre deres bryllupsdag enda mer minneverdig med vår musikk, uansett hvor i landet dere befinner dere. Ta gjerne kontakt for mer informasjon og et uforpliktende tilbud.

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.