Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Delius Botaniske

Entusiastisk blomsterdekoratør

Legg til som favoritt

I vår lille blomsterbutikk setter vi kundene våre i sentrum, og vi er lidenskapelig opptatt av å skape vakre og unike blomstersammensetninger som gir uttrykk for deres individuelle stil og personlighet. Med et hav av inspirasjon og muligheter tilgjengelig, guider vi dere gjennom prosessen med å velge de rette blomstene basert på deres ønsker om farger, stil og budsjett. Vårt mål er å sikre at dere får akkurat det uttrykket dere drømmer om for deres store dag.

I tillegg til vårt brede utvalg av blomsterarrangementer, inviterer vi dere til å slappe av i vårt koselige kaffehjørne, omgitt av inspirerende blomster og interiør. Her kan dere nyte en deilig kopp kaffe mens dere planlegger det perfekte bryllupet.

Våre skreddersydde tjenester inkluderer alt fra brudebuketter og dekorasjoner til bordbuketter og hodekranser. Vi tilbyr også pynting av kirken, bilen og lokalet etter avtale, slik at hver detalj blir tatt hånd om.

Med inkludert frakt i alle våre tilbud og muligheten til å hente selv, gjør vi det enkelt for dere å få tak i de vakre blomstene dere ønsker for deres spesielle dag.

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.