Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

10 opplevelser til ønskelisten

Månedsvis med planlegging, et skikkelig innhugg i økonomien og så høydepunktet – livets fest. Å gifte seg er stort og omfattende, og en dag som gir minner for resten av livet. Men hva med ønskelisten til bryllupet? Like sikkert som at gjestelisten gir noen utfordringer, kan det være vanskelig å komme frem til noe begge ønsker seg.
Picture of bh_admin

bh_admin

Без-названия-75

Kanskje buler kjøkkenskapene allerede av serviser, vaser og glass, bryllupsreisen er over på et blunk og så var hverdagen brått tilbake – riktignok forgyllet med en ring og søte minner. Da kan det være ekstra kjærkomment å ha fått noen koselige opplevelser å dele sammen.

Med gavekort fra Truestory kan dere velge og vrake – fra actionspekket rafting, alpakkavandring til luftig overnatting i tretopphytte. Å ha noen koselige opplevelser å se frem til sammen, er godt om det kjennes litt tomt etter at bryllupet er overstått. Prøv noen nye aktiviteter sammen, kanskje finner dere en ny felles hobby dere kan dyrke?

Her er våre favoritter som demper “post wedding blues” og pleier forholdet.

Vinsmaking på Klosteret

En helg i Oslo er alltid koselig, og dette er en romantisk og deilig start på kvelden sammen! Lær mer om vin i Klosterets sjarmerende lokaler, smak fem ulike vintyper – kanskje finner dere en ny felles favoritt?

Ølsmaking på Aass Bryggeri

Enten dere begge er glad i øl, eller ønsker å lære mer om den 6000 år gamle drikken, er ølsmaking på Aass bryggeri en opplevelse. Smak på seks ulike øltyper med noe godt til, før en koselig tur langs Elvepromenaden i Drammen.

Pizzakurs hos Peloton Bar

Lite er så koselig som å lage mat sammen, og alle elsker pizza! Lær å lage skikkelig pizza av italienske pizzachef Semcha. Spis selvlaget gourmetpizza og nyt deilig vin i koselige omgivelser – og lag skikkelig italiensk pizza hjemme med ny kunnskap og oppskrifter.

Spa-dag på The Well

Nyt en date på The Well med over 10.000 kvm spa med bassenger og sauna. Spis godt i restauranten, senk skuldrene og nyt ro og hverandre. Kanskje liker dere spa så godt at det blir en fast date hver måned?

Afternoon Tea på Grand Hotel

Shopping og champagne? Ja, takk! Afternoon Tea på Grand Hotel er som å være kongelig i noen timer, og et nydelig avbrekk fra shopping eller severdigheter i Oslo.

Spa-opphold på The Thief

Stress ned med dekadent luksus på Tjuvholmen i Oslo. DeLuxe rom, rikholdig spa og deilig hotellfrokost i et av verdens beste hoteller. En skikkelig luksuriøs opplevelse man kanskje ikke unner seg selv så ofte?

Moskussafari i Dovrefjell Nasjonalpark

Er fjelltur og majestetiske dyr mer deres greie? Da er en safari på Dovrefjell en fantastisk opplevelse. Opplev vakker, norsk natur og kanskje både moskus, rype og fjellrein.

RIB-safari i Oslofjorden

Er fart, adrenalin og sjøsprøyt på ønskelisten? Da er denne rå RIB-opplevelsen noe for dere. Se Oslofjorden fra bølgetoppen, kjenn suget i magen og pust lettet ut sammen etterpå.

Rhassoul spa-opphold på Farris Bad

Nyt velvære, bølgeskvulp og spa på Farris Bad. Overnatt i dobbeltrom med inkludert Rhassoul leirebehandling. Våkne opp uthvilt og kos dere med hotellfrokosten.

Gavekort på en opplevelse

Vanskelig å velge? Sett et gavekort fra Truestory på ønskelisten og velg mellom over 200 opplevelser i hele Norge. Ha koselige opplevelser å se frem til når siste kakesmule er spist opp og brudekjolen er hengt i skapet. Kos dere!

følg oss

Mer inspirasjon?

Kvinne kaster seg i armene på en mann med et fjell i bakgrunn

Morgengave til bruden

Har dere lyst til å gi hverandre morgengaver? Tradisjonelt skulle morgengaven til bruden være medgift. Det skulle være en sikkerhet for henne om mannen skulle gå bort. I dag er dette en hyggelig gest til din kjære, men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi. Husk uansett: tilfører du noe personlig, tar du gaven til nye høyder.

To menn står med og prater i hver sin beach buggy i en ørken

Ønskeliste for gode opplevelser

Utebryllup i vakker norsk natur er en drøm for mange. Vurderer dere et skogs- eller hagebryllup? Her er våre tips til en vellykket fest, og alt man bør tenke på under planleggingen!

Et par sitter i en hotellseng og spiser room-service frokost
ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.