Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Nordic Weddings

Bryllupsminner på film

Legg til som favoritt

Nordic Weddings har en unik tilnærming til å fange de viktige øyeblikkene på bryllupsdagen deres på film, samtidig som vi er mest mulig i bakgrunnen. Vår filosofi er å la dere fokusere på hverandre og nyte bryllupsdagen uten å bli distrahert av videografer. Vi tilpasser oss deres ønsker og sørger for at dere føler dere komfortable, noe som er avgjørende for å skape den beste bryllupsvideoen.

Vi tilbyr våre tjenester over hele verden for de som ønsker et destinasjonsbryllup. Uansett hvor dere ønsker å gifte dere, enten det er i Nord-Norge eller Sør-Spania.

Velg mellom våre forskjellige pakker som passer deres behov og budsjett:

  • Grandeur-pakken: Denne pakken inkluderer to videografer som filmer i over 10 timer. Dere får både kort og lang versjon av bryllupsvideoen, samt droneopptak og fulle taler som videofiler.
  • Classic-pakken: Med denne pakken får dere to videografer i 10 timer. Dere får ett videoklipp og fulle taler som lydfiler.
  • Intimate-pakken: Denne pakken inkluderer én videograf som filmer i 10 timer. Dere får ett videoklipp og fulle taler som lydfiler.
  • MiniGem-pakken: Med denne pakken får dere én videograf som filmer i 5 timer, og ett videoklipp.

Uansett hvilken pakke dere velger, vil vi være der for å dokumentere deres bryllup.

Vi kommer dit du er på den store dagen - ta kontakt for et uforpliktende tilbud, og la oss fange deres minner for alltid.

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.