Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Wabi Sabi

Eksklusive håndlagde smykker

Legg til som favoritt

Wabi Sabi smykkestudio er et sted der håndverk og lidenskap møtes for å skape unike gifteringer og smykker. Med en stolthet av å være laget i Norge, tilbyr vi en eksklusiv kolleksjon av håndlagde smykker som representerer det vakre i det håndlagde. Vi er dedikerte til å gi våre kunder den perfekte gifteringen og den ideelle morgengaven. Hos oss får du ikke bare et smykke, men et kunstverk som bærer med seg kjærlighet, dedikasjon og historie.

Lag egne ringer / Workshop

Mer romantisk og personlig, blir det ikke! På våre workshops kan dere lage ringene selv. De lages ved hjelp av sandstøp, og dere velger blant ringene i vårt sortiment. På workshop lager dere støpeform av valgte modell. Selve smelteprosessen tar vi oss av, og det er veldig morsomt å se hvordan gullet smelter og fylles i formen. Etter støp er det saging og filing av ringene og til slutt finner dere uttrykket dere ønsker gjennom passende overflatebehandling

Gifteringer

Våre gifteringer er ikke bare smykker; de er uttrykk for kjærlighet, dedikasjon og det vakre i det håndlagde. Hos Wabi Sabi varierer kostnadene for våre gifteringer basert på deres unike ønsker, materialvalg og arbeidstid. Vi tilbyr et spekter av muligheter, inkludert tillegg av høykvalitets diamanter, skapt med omsorg og oppmerksomhet. Et par håndlagde ringer hos Wabi Sabi gir dere ikke bare et smykke, men en unik del av deres kjærlighetshistorie.

Selv om vi er lokalisert i Nord-Norge, og dersom du ikke kan besøkte oss - besøk gjerne vår nettbutikk.

Besøk nettbutikken vår for nærmere informasjon om våre produkter, tjenester og priser.

 

 

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.