Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Trubadur Joar Balstad

En erfaren trubadur til din store dag

Legg til som favoritt

Jeg er en profesjonell trubadur fra Oslo som bringer erfaring og glede til din store dag! Gjennom mange års reise rundt i landet har jeg hatt gleden av å underholde feststemte mennesker med en allsidig musikalsk opplevelse.

Mine live-opptredener er skreddersydd for å tilpasse seg stemningen og ønskene til publikum. Mitt repertoar spenner fra rolig bakgrunnsmusikk til energisk rock'n'roll, med hundrevis av kjente sanger på både engelsk og norsk innenfor sjangrene country, rock, pop, blues og viser.

Ønsker fra publikum er velkomne, og jeg garanterer høy allsang- og festfaktor.

Jeg tilbyr alt fra 3 x 45 minutters live underholdning til spesialtilpassede øyeblikk som brudevals, far & datter dans, og sang til vielsen.

Jeg strekker meg langt for å levere musikken der du er, med mulighet for transport av lyd/lys med bil nordover til Trondheim. For arrangementer nord for Trondheim, kommer eventuelle flyutlegg og overnatting i tillegg.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på trubadur, solist, duo eller band, og la oss sammen skape den perfekte musikalske rammen for din spesielle dag!

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.