Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Nidaros Lys og Blomster

Blomster | Lys | Borddekking

Legg til som favoritt

Hos Nidaros Lys og Blomster, under den inspirerende ledelsen til daglig leder Gunn Kristin Forseth, blir kundene møtt med en unik blanding av faglig dyktighet, personlig service og godt humør. Her finner du ikke bare produkter, men en hel opplevelse som omfavner alt fra ideer til borddekking, hjeminnredning til festlokalepynt.

Gunn Kristin har en visjon om å skape begeistring og legge til et personlig preg i enhver anledning, enten det er i glede eller sorg. Enten det er en brudebukett som skal være helt unik, dekorasjoner til festlokalet, bordpynt eller en vakker kistedekorasjon til en begravelse eller bisettelse, er Nidaros Lys og Blomster stedet å gå.

Som blomsterdekoratør er hun lidenskapelig opptatt av å bruke naturen og kortreiste materialer fra områdene rundt hjemgården i Klæbu. Bærekraft og gjenbruk står i fokus, og dette gjenspeiles i hennes kreative arbeid og tilnærming til bransjen.

Nettbutikk

Ta kontakt, og sammen får vi laget en fin «selskapspakke» som blir sendt med Norgespakken rundt omkring i landet.

Blomsterlevering

 • Gratis til Klæbu kirke
 • I Klæbu, kr 75,-
 • I Trondheim, kr 150,-

Kontakt oss via kontaktskjema, tlf 46310913 eller på Messenger. Vipps totalbeløp (blomster + evt kort (25,-) og frakt til 559556.

 

 • Nidaros Lys og Blomster

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


5
1 Review
 • Gunnhild Hynne

  Anbefales!

  3. mai 2024 16:09

  Hele butikken er utrolig fin, utstillingen på servietter og lys og pynting av festbord MÅ både ses og oppleves! Et utrolig stort utvalg og god service ikke minst! Tusen takk for omvisningen😊👍

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.