Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Festutstyr

Skreddersydd pynt og styling

Legg til som favoritt

Vi vet hvor viktig det er å skape den perfekte atmosfæren for din store dag, og vi er dedikert til å hjelpe deg med å finne de rette stylingproduktene som passer til ditt bryllup. Med vår lange erfaring og ekspertise, strekker vi oss langt for å tilby produkter som legger det lille ekstra til arrangementet og skaper en gjennomgående rød tråd gjennom hele festen.

Vårt omfattende utvalg av festutstyr inkluderer alt fra dekor og ballongdekor til bord og stoler, slushmaskiner, popcornmaskiner, lys, lyd og mye mer. Vi har et eget varelager og butikk på Kolbotn, kun 15 minutter fra Oslo sentrum, hvor du kan utforske vårt brede utvalg og tilpasse skreddersydde produkter etter dine behov.

Vi tilbyr fri frakt for bestillinger over 2000 kr og har gratis hentepunkter tilgjengelig. I tillegg har vi en stor butikk på Kolbotn, som gir deg muligheten til å se og handle produkter direkte. Uansett hvor du befinner deg, er vi her for å levere, og vår sentrale beliggenhet gjør det enkelt for deg å hente det selv.

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.