Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Ta vare på bryllupsbildene

Lurer du på hva du skal gjøre med alle bildene fra bryllupet? Noen bilder fortjener litt ekstra oppmerksomhet – hva med å samle alle minnene i en fotobok, i en kalender eller på et lerret? 
Picture of Therese Johannessen

Therese Johannessen

CEO & Eier
Без-названия-61

Festen er over og det som har føltes som en evighet med planlegging, nerver og gleding er bare svosj fordi, og man sitter kanskje igjen med en litt tom følelse – hvor ble dagen av? Heldigvis er det lov å bli i bryllupsbobla så lenge man vil!

I dagens digitale verden er det lett å bare legge bilder og film på en hard-disk eller i en mappe på maskinen, men hvor koselig er det ikke å ha noe fysisk å se tilbake på når man ønsker å mimre litt? Du kan for eksempel skreddersy dine egne fotobøker, kalendere og veggdekorasjoner, og du kan enkelt fremkalle dine favorittbilder.

Fotobok

Det er mange måter å oppbevare minner på, men noe som er veldig hyggelig både for dere selv, familie og venner er en fotobok med alle minnene fra dagen og kvelden samlet på ett og samme sted. En fotobok kan også være en ypperlig gave! Kanskje har man en bestemor eller en gammel tante som ikke hadde anledning til å feire dagen sammen med dere? Gi dem en fotobok og de kan oppleve minnene fra den store dagen sammen med dere.

Veggdekor

Hvert hjem har sin stil, men en forstørret utgave av deres favorittbilde fra dagen er det mest sannsynlig plass til i de fleste hjem. Du kan velge materiale som passer din stil – veggplakat, lerret, skumplate, aluminiumsplate med mer.

Fotokalender

En fotokalender gleder hele året, og fungerer fint på eget kjøkken eller som gave til familie og venner. 

Man kan også ha i bakhodet at 1 års bryllupsdag er Papirbryllup – hva med å samle sammen de fineste minnene og gi til din kjære? Kanskje har man noen bilder som bare er for deres øyne? Her er det bare fantasien som stopper.

følg oss

Mer inspirasjon?

En person sitter og skriver i en gjestebok

Ideer til gjesteboken

Et av de kjæreste minnene etter bryllupet er gjesteboken. Den skal gi gjestene muligheten til å komme med noen gode råd på veien, eller legge igjen en hyggelig lykkeønskning. Gjestebøker finnes hos de fleste bokhandlere. Du kan også lage en selv med utstyr fra eksempelvis Søstrene Grene eller Panduro, eller du kan bestille på nett. Vi har forslag til flere kreative varianter av gjestebøker.

Et nærbilde av brudepar som står hode mot hode og et fullsnitt bilde av et brudepar i en trapp

Proff fotograf vs. amatørfotograf – hva er forskjellen?

Vi kom over et blogginnlegg fotograf Marianne Wahlberg hadde lagt ut på sin hjemmeside. Vi synes teksten var tankevekkende og viktig for kommende brudepar, så vi fikk lov til å dele Mariannes tekst og bilder med våre lesere. En modig, ærlig og opplysende tekst om hvordan hun ser tilbake på sine bilder når hun var amatørfotograf, sammenlignet med senere og profesjonelle bilder:

Nærbilde av kvinnehånd med forlovelsesring og teksten "Snapchat + Bryllupshjelperen = Sant"

Vil du ha ditt eget Snapchat-filter til bryllupet?

Bryllup er en stor anledning. Og som de store anledninger flest tas det enormt med bilder på denne dagen! Både fra fotograf og gjester. Snapchat brukes også flitting, og nå har de bidratt med noe som kan være en morsom liten bildeaktivitet for gjestene: muligheten til å lage geofiltere til personlig bruk. Et geofilter er rett og slett et filter som kan brukes av personer innenfor en gitt radius. På denne måten kan alle bryllupsgjestene få opp DERES filter når de Snapper fra bryllupet. Bryllupshjelperen viser deg hvordan du lager Snapchat-filter til deres bryllup, trinn for trinn!

Kvinne blar i et album
ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.