Vil du bli en av våre bryllupsleverandører?

Takk for at du vil gjøre norske bryllup enda bedre! Du hører fra oss snart.

Meldingen er sendt

Send oss en melding, så hører du fra oss veldig snart.

Takk for din forespørsel

Ønskeliste

Bryllupshjelperen sin ønskeliste er levert av Stas. Det er en ønskeliste som er spesielt tilpasset pengegaver. Du kan lage en ønskeliste som består av ferdige gaveforslag og/eller egne ønsker. Du velger selv hvor mye hver gave kan koste og gjester vil kunne gi hele summen eller gi bidrag til en gave.


Du deler enkelt lenken til din ønskeliste med gjestene, og har hele tiden oversikt over gavene dere har mottatt. Etter at den store dagen er over kan dere overføre totalbeløpet for gavene dere har mottatt til deres bankkonto. Og har dere ombestemt dere angåene gavene dere ønsket dere? Ikke noe problem, beløpet brukes selvfølgelig som dere selv vil!

Må vi ønske oss penger?

Dere kan legge til akkurat hva dere vil på listen for å vise hva pengene skal gå til, men gavene vil mottas i form av penger. Dette gjør det mye enklere for gjestene å kunne spleise på dyrere gaver og gir dere friheten til å realisere ønskene deres som dere vil.

Kan gjestene se hva eller hvor mye de andre har gitt?

Totalsummen av gaver dere har mottatt er ikke synlig for giverne. De vil få en indikasjon på hvor mye av hver gave er mottatt i prosent, dette for å lettere kunne gi beløpet som gjenstår på en gave.

Hvordan overfører vi pengene vi har mottatt i gave?

For å motta pengegavene oppretter dere en konto hos betalingsleverandøren Stripe.

Etter at bryllupsdagen er over får dere mulighet til å overføre beløpet dere har mottatt i gave. Dette gjøres ved å klikke på den aktuelle listen inne på profilen deres. Overføringen kan bare skje én gang med totalsummen av gaver dere har mottatt.

Siden Stas bruker Stripe som betalingsleverandør, vil dere motta e-post og sms fra Stripe med informasjon om kontobekreftelse, mottatte gaver og utbetalinger.

Koster det noe å bruke ønskelisten?

Dere som mottakere av gaver betaler ingenting.
Gavegiverne blir belastet 2,65% av gavesummen + 8,25 kr i gebyrer som kreves for transaksjonene.

Så har dere ikke sjekket ut ønskelisten for de som synes det er litt kjipt å bare be om penger enda? Registrer dere, og se hvor utrolig hyggelig en slik ønskeliste kan se ut!

Powered by BetterDocs