Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Østgaard

Herskapelige bryllup i unike omgivelser

Legg til som favoritt

Østgaard, etablert i 1835 og drevet av syvende generasjon Lars og Nina Garder, er en tradisjonsrik gård utenfor Halden. Med røtter tilbake til 1390, har gården vært vert for formelle og uformelle arrangementer gjennom generasjoner. Familien Garder driver tradisjonelt gårdsbruk, og Lars er utdannet agronom og siviløkonom, mens Nina, med lærerfaring, også driver gårdsbutikken Fru Østgaard.

Vi tilbyr unike festlokaler for bryllup, konfirmasjoner, minnestunder og jubileum. Fra den historiske Gildehallen til lyse og trivelige lokaler som Låvetoppen, Herredstyresalen og Kurommet, skreddersys arrangementer for grupper fra 4 til 150 personer. Våre lokaler er omgitt av vakre grøntområder, inkludert en dam og en gårdshage, som gir det perfekte bakteppet for bryllupsbilder. Østgaard tilbyr også overnatting i sjarmerende omgivelser og en rekke morsomme gårdsaktiviteter for gjester.

Med en sentral beliggenhet utenfor Halden, er Østgaard lett tilgjengelig for arrangementer av enhver art. Vi ønsker å tilby en komplett opplevelse. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, og se om Østgaard er DERES sted for den store dagen!

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.