Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum

Bryllupslokaler for alle årstider i Oslo

Legg til som favoritt

Gjestestuene er en del av Norsk Folkemuseum og ligger på Bygdøy, ca 3 km fra Oslo sentrum. Vi leier ut til bryllup hele året, og hos oss kan du leie hele huset til din spesielle dag. I 2024 koster det 27,900 kr å leie hele huset. Da disponerer dere til sammen fire rom og en vakker gårdsplass som brukes flittig hele sommeren. Det er plass til maks 120 gjester i Festsalen i andre etasje. I salongen Den Blå Peisestue er det hyggelig å drikke kaffe etter maten. Første etasje med rommene Østerdalsstua og Folkestuen brukes til velkomst hvis det er dårlig vær ute, og i tillegg som et praktisk område for alt som skal skje, men som ikke nødvendigvis skal være synlig for gjestene.

Vi har også utrolig flotte vigselsarenaer for bryllupsseremonien. Velg mellom en stavkirke fra 1200-tallet og et stort sveitserstilsgalleri med dragemotiver og plass til godt over 120 gjester. Du har mulighet til å leie disse vigselsarenaene hvis du har ditt bryllup på Gjestestuene. Leiepris er på 10,000 kr.

Vi har et minimumsantall på 65 gjester på Gjestestuene fra 1 mai til 1 oktober til bryllup som foregår på lørdager. På andre dager og datoer går det fint å ha litt færre gjester. I tillegg til Gjestestuene leier vi gjennom sommersesongen ut Sæterhytten på Bygdø Kongsgård. Dette selskapslokalet ligger for seg selv på en liten kolle nær Frognerkilen og passer til små bryllup med mellom 20 – 35 gjester.

Vårt fantastiske kjøkken, TG Selskapsmat, står for alt av servering, mat og drikke i våre lokaler. De sørger for at alt går på skinner fra første gjest kommer til alle gjestene glade og fornøyde reiser hjem etter en minnerik dag i kjærlighetens tegn.

Generell info:

Gjestestuene på Norsk Folkemuseum
Telefon: 488 91 603 / 22 12 37 00
E-post: post@gjestestuer.no

Besøksadresse Gjestestuene:
Strømsborgveien 2, 0287 Oslo

Besøksadresse Sæterhytten:
Bygdøyveien 30, 0287 Oslo

Priser for 2024
Pris leie av Gjestestuene 2024: 27,900 kr
Pris leie av Sæterhytten 2024: 14,900 kr

 

 

"Kjære alle dere på Gjestestuene og i TG Selskapsmat! Vi ønsker bare å takke så utrolig mye for et helt fantastisk bryllup hos dere. Dere er en utrolig dyktig gjeng og så profesjonelle i alle ledd. Det har vært en sann glede å jobbe med dere i alle deler av forberedelsene, under selve gjennomføringen og i etterkant. Det synes virkelig på dere at dere ønsker å lage den beste opplevelsen for gjestene deres. 

Vi kunne ikke drømt om en bedre dag. Vi er så takknemlige! 

Med vennlig hilsen Mats og Oda"

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.