Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Bortistu Gjestegard

Der veien tar slutt - og alt begynner

Legg til som favoritt

Varmt vertskap siden 1887.

Siden slutten av 1800-tallet har vi tatt imot gjester som har søkt rekreasjon og god mat hos oss. I dag er vi stolte bærere av en 130 år gammel tradisjon med varmt vertskap og gjestfrihet og ønsker fortsatt gamle og nye gjester velkommen til Bortistu.

Historien om Bortistu startet allerede i 1648 da fjellgarden ble etablert innerst i Storlidalen i Trollheimen. I dag tilbyr vi en tradisjonsrik ramme for kurs og konferanse, bryllup, selskap og hytteutleie. Alltid med mulighet for å nyte vår prisbelønnede, egenproduserte lokalmat. Blant høye fjell får begivenheten både romantikk og storslagne omgivelser. Vi sørger for at ditt bryllup på fjellet blir alt du drømmer om – uansett om dere velger å gifte dere på sommer, vinter, høst eller vår.

Vi vet at et perfekt bryllup er summen av en lang rekke beslutninger og nøye planlegging av blant annet meny, bordplassering, dekorasjoner, aktiviteter og organisering av overnatting. På mange kan det virke overveldende, men gjennom årenes løp har vi blitt eksperter i planlegging av bryllup.

Velger dere å holde bryllupet her vil vi gjøre alt vi kan for å støtte dere gjennom forberedelsene. På den måten velger dere ikke bare et flott lokale i storslagne omgivelser, dere velger også all kunnskap og erfaring vi har tilgjengelig slik at du kan være trygg på at dagen blir nøyaktig slik du ønsker.

 • Pakke 1 – kr 1620
  Aperitif
  3-retters bryllupsmiddag
  Drikke til bryllupsmiddag
  Kakebuffet med egne kaker
  Kaffe avec Duker og dekketøy

 

 • Pakke 2 – kr 1920
  Aperitif
  3-retters bryllupsmiddag
  Drikke til bryllupsmiddag
  Kakebuffet med egne kaker
  Kaffe avec Duker og dekketøy 2 bonger til baren

 

 • Pakke 3 – kr 1620 + fri bar
  Aperitif
  3-retters bryllupsmiddag
  Drikke til bryllupsmiddag
  Kakebuffet med egne kaker
  Kaffe avec Duker og dekketøy
  Fri bar – all drikke i baren telles opp

 

Overnatting og andre måltider kommer i tillegg. Andre måltider kan også lages selv. Husleie festlokalet "Fjøset" er inkludert. Egne kaker kan medbringes. Ellers har vi fri utlån av vaser/lysestaker, utstyr til utendørs vielse, tøyduker, vi dekker etter ønsket bordplan, elbillader, teknisk utstyr.

Vi ser fram til å høre fra nettopp dere!

Team Bortistu

 • Bortistu Gjestegard

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


5
1 Review
 • Marianne & Håvard

  Vår opplevelse var at det ble en drømme-bryllupshelg

  15. april 2024 14:49

  Ei helg som gikk sømløst for seg, der vi som brudepar ikke trengte å tenke på noe annet enn å nyte og å være sammen med familie og venner🥰 Dere hadde stålkontroll, pga gode samtaler på forhånd. I tillegg er jo dere som driver Bortistu en drøm å samarbeide med, rolige og service-minded🥰 Og når maten, både fredag og lørdag, var NYDELIG, så blir det terningkast 6️⃣ Anbefaler stedet på det varmeste❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Klem fra Marianne og Håvard
  - i all offentlighet😘

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.