Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Sølvgarden Hotell & Feriesenter

Eventyrhotellet i Setesdal

Legg til som favoritt

Eventyrhotellet i Setesdal, Sølvgarden Hotell & Feriesenter, ønsker deg velkommen til en idyllisk beliggenhet blant fosser og fjell.

Vår rolige atmosfære og den fantastiske naturen skaper den perfekte og eventyrlige rammen for din store dag, enten det er en liten intim feiring eller en større markering. Strategisk plassert midt i Setesdal åpner vårt sted for mange muligheter for vielser, og vi tilbyr korte avstander til flotte steder for fotografering.

Vi forstår at mat er en viktig del av enhver begivenhet. Hos oss skal mat være en opplevelse, basert på gode råvarer og kjærlighet til faget. Velg blant våre bryllups- eller selskapsmenyer, eller skap din egen sammensetning. Med 23 hotellrom, 5 motellrom og 10 fullt utstyrte hytter gir vi gjestene muligheten til overnatting.

Tårnsuiten i tre etasjer er en selvfølge for brudeparet, og vi tilpasser bryllupslokalet for å skape den perfekte, intime atmosfæren.

Sølvgarden Hotell & Feriesenter ligger strategisk plassert midt i Setesdalen, krysningspunktet mellom øst og vest (Oslo – Stavanger) og nord og sør (Kristiansand – Bergen). Planlegger du ditt eventyrlige bryllup hos oss, gir vi deg historiske omgivelser, personlig service og uforglemmelige øyeblikk.

Ta kontakt for et tilbud som passer dine behov, og la Setesdal være bakteppet for ditt minneverdige eventyr.

 

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.