Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Slotsferie Danmark

Fantastiske lokasjoner til deres bryllup

Legg til som favoritt

Slotsferie Danmark gir dere tilgang til en rekke eventyrlige slott, herregårder og unike boliger for ferie, bryllup, konferanser eller familiefester. Vi tilbyr idylliske ferieopplevelser for den kresne gjesten, og våre steder over hele Danmark kan imøtekomme både små og store grupper. Besøk vår hjemmeside for å utforske bilder og detaljer om hvert sted, inkludert antall sengeplasser og beliggenhet.

Våre priser varierer avhengig av sted og periode. Ved bestilling betales 25% av leiesummen, og du vil motta en bekreftelse fra oss. Sluttsummen forfaller 70 dager før ankomst. Besøk vår nettside for mer informasjon om priser og betingelser. Vi gir deg tilgang til historiske og sjarmerende steder for minneverdige opplevelser, enten det er for en romantisk ferie, bryllup eller en bedriftsarrangement.

Vi tilbyr fantastiske steder som kulisse for deres drømmebryllup. Våre steder spenner fra historiske slott til idylliske herregårder, som gir en unik atmosfære for feiringer. Utforsk vårt utvalg av hus og herregårder egnet for bryllup, hvor gjestene også kan overnatte.

Ta kontakt med oss for å finne det perfekte stedet som oppfyller deres ønsker for en uforglemmelig bryllupsopplevelse.

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.