Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Marlou Stylingbar

Bryllupsstyling, enten hos oss eller der du er!

Legg til som favoritt

Marlou Stylingbar ønsker å invitere deg inn i vår verden av brudestyling, der vårt erfarne team av brudespesialister har gledet over 100 bruder de siste 5 årene. Hos oss går vår unike tilnærming langt utover det tradisjonelle stylingkonseptet. Vi tilbyr en smidig planleggingsprosess som sikrer at dine bryllupsforberedelser er like avslappede som de er minneverdige. Med bakgrunn fra TV og film er vårt erfarne team vant til å trives i en verden av press og uforutsigbarhet, og denne kompetansen gjenspeiles i vårt arbeid.

Vår tjeneste fokuserer på presisjon og grundig planlegging, med et team som behersker alt fra delikate vippeextensions og langvarig shellac-manikyr til beroligende hudpleie. Med bakgrunn fra TV og film er vårt erfarne team vant til å trives i en verden av press og uforutsigbarhet, og denne kompetansen gjenspeiles i vårt arbeid.

Vår hovedpakke inkluderer prøvetime og styling både før bryllupet og på selve dagen.

Vi forstår at bryllupet ditt kan finne sted hvor som helst, og derfor reiser Marlou Stylingbar gjerne ut til deg, enten du er i Norge eller i utlandet. Vi legger stor vekt på din trygghet og avslapping gjennom hele prosessen fra prøvetime til bryllupsdag.

 

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.