Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Lavvoutleie

Unike telt for unike bryllup

Legg til som favoritt

Skape uforglemmelige utendørs arrangementer og bryllup?
Ja, med vår imponerende kolleksjon av Sperry-telt, stretch-telt og autentiske lavvoer fra Tentipi tar vi hånd om alt du trenger, fra telt, gulv, bord og stoler til belysning, slik at ditt utendørs bryllup blir en magisk opplevelse.

Vår omfattende samling inkluderer ikke bare moderne telt, men også eksklusive Crossback- og Tiffany-heltrestoler, vakre heltrebord, stilige barer og unikt inventar som gir den perfekte finishen til ditt arrangement. Vi er stadig på jakt etter nye og unike gjenstander som vil komplettere våre teltløsninger og gjøre ditt bryllup enda mer spesielt.

Lavvoutleie er basert på østlandet, men vi betjener hele landet, fra vest til øst. Uansett hvor i landet du planlegger å arrangere ditt bryllup, er vi her for å skape den perfekte utendørs atmosfæren. Vi forstår at hvert bryllup er unikt, og vårt mål er å skape en uforglemmelig opplevelse som gjenspeiler deres individuelle stil og visjon.

La Lavvoutleie løfte bryllupet deres til nye høyder. Kontakt oss i dag for å utforske vårt utvalg av telt og tilbehør, og la oss sammen skape det perfekte utendørsarrangementet.

 

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.