Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Fotograf Karianne Moe Tørum – Studio Lillebis

Ekte bilder med følelser og stemning

Legg til som favoritt

Jeg er lidenskapelig opptatt av å fange øyeblikkene som gjør livet spesielt. Fra den første kjærligheten som smiler sjenert, til det øyeblikket hvor to hjerter blir ett under en bryllupsseremoni, dokumenterer jeg hvert eneste spesielle øyeblikk med autentisitet og ærlighet. Gjennom mitt kamera fanger jeg ikke bare bilder, men følelsene, latteren, tårene og gleden som gjør bryllupet deres unikt.

Jeg tror på å gjøre ting på deres måte. Enten det er en tradisjonell seremoni med familie og venner, eller en utradisjonell feiring på et øde sted som bare dere kjenner til, er jeg her for å forevige deres unike historie gjennom mine bilder. Fra de øyeblikkene hvor dere kysser under den åpne himmelen til de rørende øyeblikkene hvor dere utveksler løfter, er mitt mål å fange essensen av deres kjærlighet og forvandle den til uforglemmelige minner.

Velg blant våre bryllupspakker, fra intime portrettfotograferinger til heldagsfotografering som fanger de viktigste øyeblikkene og alt imellom. Med høyoppløselige bilder som forteller deres historie, kan dere se tilbake på deres store dag med glede og takknemlighet.

Jeg fotograferer over hele Norge og Irland, og jeg er klar til å reise akkurat dit dere ønsker.
Reisekostnader avtales individuelt, og jeg er fleksibel for å sikre at deres bryllupsminner blir uforglemmelige.

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.