Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Danebu Kongsgaard

En fjellperle i hjertet av Valdres

Legg til som favoritt

Å finne den perfekte rammen for bryllupet kan være en utfordrende oppgave, men med oss får dere en unik og minneverdig opplevelse som vil vare livet ut. Beliggende i det vakre fjellandskapet i Valdres, tilbyr vi en pittoresk setting med en fantastisk utsikt over Jotunheimen og Hemsedalsfjellene, som vil sette den perfekte scenen for deres store dag.

På Fjellperlen Danebu Kongsgaard får dere ikke bare et bryllup, men en hel bryllupshelg å huske. Med hele hotellet for dere selv fra fredag til søndag, vil dere og deres gjester kunne nyte en privat og intim atmosfære som bare et fjellhotell kan tilby. Vårt erfarne team av medarbeidere vil sørge for at hvert øyeblikk blir magisk, fra den første planleggingen til den siste dansen.

Vi tilbyr en rekke tjenester som er skreddersydd for å imøtekomme deres behov og ønsker, inkludert tilpassing av lokaler, valg av bordoppsett, og anbefaling og prøvesmaking av deilige menyer laget av lokale råvarer. Hos oss får dere en førsteklasses mat- og drikkeopplevelse som vil glede smaksløkene deres.

Uansett hvor dere befinner dere, ønsker vi å gjøre deres bryllup til en uforglemmelig begivenhet som dere vil se tilbake på med glede i årene som kommer.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat, omvisning eller en telefonsamtale!

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.