Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Aspargesgården

Låvebryllup i landlige omgivelser

Legg til som favoritt

Aspargesgården er det ultimate stedet for å realisere dine drømmer om et sjarmerende og unikt bryllup i (Vestfold) Viken. Vårt sjarmerende lokale Låven, fra 1906, hvor det er høyt under taket og stemningsfulle lyslenker kan skape litt ekstra atmosfære for din store dag. Her kan du velge mellom eleganse eller rustikk sjarm, og vi tilpasser lokalet etter dine ønsker. Med plass til opptil 120 gjester.

I tillegg til "Låven" tilbyr vi også "Fjøset", et sjarmerende sted med spisestue og plassbygde langbord for opptil 68 gjester. Her møter du hvitmalte murvegger og originale smijernsvinduer, som skaper en nydelig atmosfære. Den tidligere stallen er omgjort til en intim salong med bar, scene, og dansegulv, perfekt for å fortsette feiringen.

Vårt flotte uteområde gir deg sol fra morgen til kveld og er er ideell for mingling og ulike aktiviteter. Vi har også et nydelig engelsk lysthus i hagen som skaper en perfekt bakgrunn for vielse og fotografering. Uteområdene våre kan tilpasses etter årstidene.

Vi tilbyr et storkjøkken med alt nødvendig utstyr, og våre tilknyttede kokker sørger for nydelig, kortreist mat av ypperste klasse. Vi anbefaler å bruke våre kokker og servitører for en profesjonell og rolig gjennomføring av arrangementet. Vi har også et rikt utvalg av dekor og pynt til disposisjon.

Besøk gjerne vår Instagram eller Galleri for inspirasjon, og kontakt oss for å planlegge ditt drømmebryllup!

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.