Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Behøver dere musikk til bryllupet?

God bryllupsmusikk kan løfte festen deres til et nytt nivå. Vi har gjort jobben for deg, og har laget spillelister til bryllupet som du kan gjøre til dine egne.
Picture of Therese Johannessen

Therese Johannessen

CEO & Eier
Без-названия-6

Ønsker du ikke live musikk til deres bryllupsfest, kan Spotify være et utrolig godt alternativ. I tillegg til å ha laget våre egne spillelister, har vi også noen tips du kan ta med på veien:

  • Tenk på hvor lenge du skal spille musikk, og hold varigheten på spillelisten nær dette. Da sørger du for å ikke bruke mye tid på å finne sanger som uansett aldri rekker å spilles
  • Tenk på stemningsoppbyggingen når du lager listen. Begynn med det roligste, og avslutt med et smell!
  • Vil du virkelig sørge for optimal oppbygging? La Shuffle-knappen være, og legg sangene i den rekkefølgen du tror kommer til å treffe best. Dette er spesielt viktig å tenke på når du skal prøve å holde folk på dansegulvet en hel kveld.
  • La spillelisten gå, uten å gi andre tilgang til å begynne å bytte spilleliste, hoppe over sanger, osv.
  • Eventuelt: slipp musikken fri! Da må du også være forberedt og kunne slappe av med at ikke alle sangvalg er midt i blinken 🙂
  • Slipper du musikken fri? Visste du at du også kan gjøre dine spillelister om til felles lister? Det betyr at andre også kan legge til sanger på listen din. Slik kan dere få en liste som alle gjestene kan bidra til!

Spilleliste for bryllupsdagen

En spilleliste med glade sanger, som blir den perfekte bakgrunnsmusikken i deres bryllup. Abba, Bruno Mars, U2, Ed Sheeran, Kurt Nilsen, Queen, med flere. Bryllupshjelperens dagliste finner du her.

Spilleliste for bryllupsfesten

Begynner dere å bli klare for å få opp stemningen, og varme opp til dansegulvet? Denne spillelisten inneholder sanger med mer tempo og futt. Sanger alle kjenner igjen, og som gjør at det rykker litt i rockefoten! Når mørket senker seg er det denne spillelisten vi anbefaler.

Bryllupsparty

Nå snakker vi! Hvis gjestene deres klarer å holde seg unna dansegulvet med denne spilleliste, er det ikke håp. Stor allsang- og dansefaktor Alt fra 50- og 60-tallsmusikk til EDM og norske slagere. Vår partyliste finner du her.

Bruk listene som de er, eller lagre dem og gjør dem til deres egne. Vi ønsker dere et musikalsk bryllup!

følg oss

Mer inspirasjon?

Brud fokuserer på brudgom

Bryllupssanger til vielsen

Du har funnet den perfekte sangen til innmarsjen, og en glad sang til utmarsjen. Men hvilke bryllupssanger er perfekte til selve vielsen?

Riskasting på brudepar

Hvordan skaper vi best mulig stemning i bryllupet vårt?

Dere ønsker selvfølgelig at gjestene skal synes at bryllupet deres er helt enestående. Hvordan lager dere et bryllup som snakkes om i årevis? Svaret er enkelt; sørg for at gjestene deres blir mette og utørste, og at de har det gøy!

Brudepar blar i en salmebok

Salmer til bryllup

Stemningsfulle salmer er en viktig del av den kirkelige vielsen, og er med på å sette en vakker ramme rundt bryllupet. Vi har dykket inn i salmeboka, og satt sammen en oversikt som inneholder noe for ethvert brudepar.

Brudepar danser i lysende yr
ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.