Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

12 kreative tips til Valentine’s day

Valentine’s Day er dagen da kjærligheten skal feires! Mange har kastet seg over tradisjonen med å gi hverandre søte gaver, og kjøpesentrene bugner over av blomster, nusselige bamser og hjertesjokolader. Men hvis dere virkelig vil ta daten til nye høyder, er det mye annet dere kan gjøre på denne mest romantiske dagen i året.
Picture of Therese Johannessen

Therese Johannessen

CEO & Eier
Без-названия-53

Selv om kjærlighet ikke kan kjøpes for penger, er det mye lekkert å finne i butikkene rundt 14. februar. Og ikke et vondt ord om klassikerne roser og konfekt, men hva med å finne på noe litt mer kreativt i år? Det er sikkert mange der ute som føler at de skulle gitt sin kjære litt ekstra oppmerksomhet, så her er det bare å gripe dagen! For å hjelpe dere på vei, har vi samlet en rekke tips som kan passe til alle slags lovebirds der ute, uansett hvor på romantikkskalaen dere måtte befinne dere. Og som dere skal få se, behøver det ikke være spesielt ekstravagant for å være romantisk.

1. Kaffe på senga

Enten den ene overrasker den andre, eller det er avtalt spill, er dette en lun og trivelig start på dagen. Hva med å bestille noe godt på døra til frokost i tillegg? Sørg for å våkne i god tid om morgenen, så ingen behøver å stresse seg ut døra etterpå.

2. Gjenopplev første date

Dra tilbake dit dere var på første date, og gjenopplev dagen på nytt. Møttes dere på kafé, delte dere en pizza, eller bare vandret rundt i byens gater? Husker dere hvordan førsteinntrykket var? Mye har sikkert forandret seg siden den tid!

3. Spa

De færreste sier nei til en spadag. Og dere trenger ikke en gang å forlate huset for få velværefølelsen; hjemmespa kan være like stas. Tenk velduftende oljer, levende lys og avslappende musikk. Sprudlende drikke og myke morgenkåper. Hopp gjerne opp i badekaret sammen, hvis dere har et.

4. Piknik

Selv om det er kaldt og vinter ute, behøver ikke det være noen hindring for en god, gammeldags piknik. Kle godt på dere, dekk opp med rødrutete duk, ost, kjeks og vin. Et knitrende bål vil forsyne dere med både lys og varme – og god stemning.

5. Mimrefilm

Sett på en film som betyr noe for dere begge som par. Kanskje den første dere så på kino sammen, eller bare en dere begge er fan av? Eventuelt den filmen ingen av dere egentlig fikk med seg, fordi dere satt på bakerste rad og klina. Trekk på den mykeste kosebuksa, kryp inn i hverandres armkrok, og fyll opp med popcorn og annet yndlingssnop.

6. Komplimentkonkurranse

Overøs hverandre med komplimenter! Sett dere ansikt til ansikt, og bytt på å si noe fint om hverandre. Det beste er selvfølgelig om det er ektefølt, men om det føles kleint kan dere gjerne overdrive! Vi kan garantere både smil og latter, og kanskje også et dryss av takknemlighetskyss?

7. Planlegg ferien

Når det er mørkt og kaldt ute, er det deilig å drømme seg bort til varmere og lysere tider. Finn fram feriebrosjyrer, pakk dere inn under et pledd og legg planer for alt det herlige som venter dere når sola og sommeren titter fram.

8. Øl/vinsmaking

Øl og vinsmaking er stadig populært, og arrangeres gjerne i lokaler der det serveres edle dråper. Eller så kan dere gå til innkjøp av et assortert utvalg smaker, og teste dem hjemme. Foretrekker dere vin, er et tips å kjøpe ekstra små flasker. Og ikke glem poengskjema, samt passende småsnacks!

9. Miniroadtrip

Pakk en bag med enkel niste og begi dere ut på landeveien. Spill yndlingsmusikken deres over anlegget og syng med av full hals. Dere behøver ikke ha noen spesiell destinasjon, her er det er veien som er målet. Dere to, sammen i en bil, på tur inn i solnedgangen.

10. Spillkveld

Kjør i gang en klassisk spillkveld med din kjære. Her kan dere også benytte anledningen til å invitere et vennepar på dobbeldate. TV-spill er også et morsomt alternativ, noen runder med Super Mario Kart er aldri feil. PS: Spillkveld for romantikkens del anbefales ikke for de av dere som er ekstremt dårlige tapere – eller vinnere.

11. Skitur

Spenn på dere skiene og stikk ut i lysløypa, såfremt været tillater det. Dere trenger ikke gå så langt, eller spesielt fort, poenget er å nyte den friske skogslufta og hverandres selskap. Å dele en Kvikk Lunsj underveis hører selvfølgelig med.

12. Innendørs camping

Alternativet for de som er litt frosne av seg: Sett opp campingstolene i stua, grill pølser i peisen og drikk kakao fra termos. For å få en anelse mer friluftsfølelse, kan dere stikke ut i hagen for et raskt snøbad.

følg oss

Mer inspirasjon?

Flere hender holder glass høyt for å skåle

16 tips til aktiviteter for utdrikningslaget

Når det nærmer seg bryllup, er det på tide med det legendariske utdrikningslaget! Vi har samlet en haug med geniale forslag til aktiviteter som passer for alle slags utdrikningslag, enten dere vil ha det avslappende eller feste som det er ingen morgendag!

To smilende jenter i sort tskjorte

Den nye Bryllupshjelperen

Vi er stolte av å presentere den nye Bryllupshjelperen! Etter å ha overtatt i 2023, har vi satt fart! Vi har gitt siden en makeover, knyttet sterke bånd med leverandører og fått bedriften tilbake på kartet!

Din digitale bryllupsplanlegger

Oppdag Bryllupshjelperen – din digitale høyre hånd gjennom budsjetter og gjøremål. Få tips, hjelp og inspirasjon mens du sparer tid og senker skuldrene. Skap en bedre bryllupsdag med oss!

To hender som former et hjerte mot en solnedgang
ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.