Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Fotobaren

Norges råeste og rimeligste photo booth!

Legg til som favoritt

Gjør bryllupsfesten uforglemmelig med Fotobar Lite! Vår photobooth tilbyr en unik mulighet for endeløs moro, naturlige møteplasser og minner som vil vare generasjoner. Med vår Fotobar Lite kan både bryllupsgjester og brudeparet glede seg over en morsom og kreativ opplevelse som gir ekstra glans til den viktigste dagen i deres liv.

Fotobar Lite tilbyr leie av photobooth til fastpris for en helg eller hverdag, med gratis frakt over hele Norge! Vår Fotobar har tre ulike bildemoduser (bilder, GIFer og boomeranger), slik at gjestene kan slippe kreativiteten løs. Med passordbeskyttet online galleri og ubegrenset nedlasting av bilder, gir vi brudeparet en minneverdig samling fra bryllupsdagen. Enkel opprigging og nedrigging gjør det så enkelt at alle klarer dette! Velg mellom ulike bildemoduser, og få øyeblikkelig tilgang til bildene via QR-kode, e-post eller AirDrop. Vi står til din disposisjon 24/7 for å sikre en problemfri leieprosess og en uforglemmelig bryllupsfest.

Vi tilbyr leveringsgaranti til hele Norge med døgnåpent servicenummer og gratis ombooking. Fotobaren kan sendes med Bring til nærmeste hentested eller leveres på døra i Oslo og omegn. Vi gir også muligheten for ekspress neste dag levering i hele Norge (kostnader tilkommer).

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.