Logo med teksten Bryllupshjelperen i gull

Blitzbox Photobooth Specialists

Den beste photobooth opplevelsen

Legg til som favoritt

Blitzbox er pionerer innen photo booth-opplevelser i Norge og har siden 2012 levert den mest ettertraktede og høykvalitets fotoboksen til arrangementer over hele landet. Med en unik blanding av erfaring, kompromissløs kvalitet og enestående service har vi vært vertskap for noen av landets mest eksklusive begivenheter, inkludert Ellefesten, Vixen Awards og Idrettsgallaen.

Når det gjelder bryllup, vet vi at å bevare minnene er av største betydning. Derfor er vårt fokus alltid på å levere førsteklasses fotobokser som gir deg og dine gjester muligheten til å fange øyeblikkene i høy kvalitet uten behov for en fotograf. Med lekre fotoremser, fotovegger og et nøye utvalg av rekvisitter, garanterer vi en bryllupsfest som skiller seg ut og skaper minner for livet.

Våre tjenester spenner fra den praktiske og digitale Blitzbox Mini til den elegante og selvbetjente Blitzbox med ubegrenset print, og vi tilbyr også betjent photobooth for større arrangementer. Uansett valg vil våre produkter og tjenester legge til rette for en uforglemmelig opplevelse.

Vi tar oppdrag over hele landet og tilbyr fleksible pakker for å imøtekomme dine behov.

Trenger du råd? Eller har du lyst til å sjekke om vi er tilgjengelige for ditt bryllup? Send oss en melding!


No reviews posted yet!

ER DU ALLEREDE REGISTRERT?
NY BRUKER?

Bruk det digitale planleggingsverktøyet
HELT GRATIS!

Har du problemer med kontoen? Send mail til post@bryllupshjelperen.no og du får svar innen 1 – 2 arbeidsdager.