Kontakte TL Design Studio?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Vi skreddersyr trykksaker til bryllup og andre store anledninger.

Elementer vi tilbyr er f.eks. "hold av dagen", invitasjoner, program, svarkort, vielsesprogram, plasseringsoversikt, bordkort, bordnummer, menyer og takkekort.

I tillegg til dette spesialdesigner vi, som en av veldig få aktører i Norge, konvolutter. Vi kan derfor dekorere både utsiden og innsiden av konvoluttene slik at de passer perfekt til de øvrige trykksakene, og gjestenes adresser kan, i tillegg til returadressen, trykkes direkte på konvoluttene.

La drømmebryllupet få rammene det fortjener!Tjenester

Priseksempler basert på vår mest populære kolleksjon "Camilla".

Invitasjonspakke "enkel"

  • 2-sidig invitasjonskort
  • spesialdesignet konvolutt.

Pris pr sett: 75 kr.

Invitasjonspakke "komplett"

  • 2-sidig invitasjonskort
  • 4-sidig program-/detaljkort
  • 2-sidig svarkort
  • spesialdesignet konvolutt og returkonvolutt

Pris pr sett: 179 kr

Menypakke

  • meny
  • bordkort

Pris pr kuvert: 55 kr

Takkekortpakke

  • 6-sidig takkekort
  • spesialdesignet konvolutt

Pris pr sett: 80 kr

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.


Reisekostnader

Porto for forsendelse av trykksaker per post tilkommer.

Adresse

Paul Holmsens vei 53 - 1613 Fredrikstad

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Bryllup i Roma, 2017
Camilla
"Vi kan ikke annet enn å rose Trine-Lise ved TL Design Studio opp i skyene. Trine-Lise leverer varene fra ende til annen. Hun yter fantastisk service og det lille ekstra som skiller henne klart fra andre leverandører vi var i kontakt med i forbindelse med vårt bryllup i 2017. Trine-Lise setter seg inn i dine ønsker, kommer med innspill og bruker kreativiteten sin til å lage noe helt spesielt til akkurat deg. I tillegg til god service er kvaliteten på varene svært god. Det er brukt god kvalitet på alt av materiale og trykk. Dette bidrar til et gjennomført og godt uttrykk. Trine-Lise vil gjøre alt for at du skal bli fornøyd – og vi kan skrive under på at hun ga oss en fantastisk avslutning på vårt bryllupskapittel da hun laget noen fantastiske kreasjoner av noen takkekort. Vi anbefaler TL Design Studio på det varmeste."

Bryllup i Fredrikstad, 2016
Silje
"Vi brukte TL Design Studio til vårt høstbryllup. Trine-Lise hjalp oss med alt fra "Save the date" til takkekort. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, og vi fikk skreddersydd alt til hver minste detalj. Ønsker man det lille ekstra, anbefales TL Design Studio på det varmeste."
Lignende leverandører

INWHIITE

Trykksaker som inviterer til feiring


Les mer

dinpynt.no

Stilfullt og gjennomført bryllup


Les mer

Trace Brodering

Personlige og unike produkter


Les mer