Kontakte Leske.no?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Bryllup skal være en skikkelig festdag, med masse godt å spise og drikke. Det finnes utrolig mange artikler om hva man skal servere av vin, øl og drinker i bryllup, men generelt sett er det ganske lite om de alkoholfrie alternativene. Det som ofte går igjen er Munkholm, Farris og diverse eplejuice. Men kan folk med hånden på hjertet si at det er et rettferdig alternativ til nøye utvalgt vin, champagne, dessertvin, cognac og mer?

God alkoholfri drikke gir et bedre og mer helhetlig bilde av bryllupet. Husker man på de som ikke drikker alkohol, er man sikret at absolutt alle får en skikkelig fulltreffer av en kveld.

Trenger du råd, veiledning og ikke minst selve drikkevarene? Vi hjelper deg sette sammen en perfekt pakke til ditt bryllup som tar hensyn til maten som serveres, og selvfølgelig selve festen! Vi har også oppskrifter på deilige alkoholfrie drinker, også kalt 'Mocktails' som ofte blir en hit utover kvelden.Tjenester

Premium drikke uten alkohol. Vi setter sammen en pakke skreddersydd til dere. Send oss en melding for å få et tilbud.


Adresse

Industriveien 3A - 1400 Ski

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Bryllup, sommer 2017
Thea
"Leske.no leverte drikkevarer til lunsjpartyet vi hadde dagen etter bryllupet vårt. Det var varmt, strålende sol og 100 gjester som hadde festet skikkelig kvelden før. Drikkene leske.no leverte var helt perfekte for settingen og ble revet bort! Mange av gjestene påpekte hvor deilige og friske de var uten å være for søte. Blant våre gravide venninner ble det satt spesielt stor pris på at vi serverte gode og varierte alkoholfrie alternativer. Servicen hos leske.no var kjempe bra, de hjalp oss å sette sammen en mix av mange forskjellige drikker, fulgte opp, og leverte alt hjem til oss raskt og effektivt. Vi fikk til og med smake på noen super gode chips som vi definitivt kommer til å bestille til neste party! Tusen takk for leveransen til vårt bryllup!"

Lignende leverandører

Alba Catering

For the love of Italian food


Les mer

Funky Fresh Foods

Vegansk festmat


Les mer

Aloha Festutstyr

Skreddersydd utleie av festutstyr


Les mer

Flying On Wheels

Innovativ streetfood


Les mer

SAAL Foodtruck & Catering

Foodtruck med italienske smaker


Les mer

KAJSAS

Smaker, presentasjon og service fra hjertet


Les mer

Wylde Goats Pantry

Unikt og smakfullt


Les mer