Kontakte Kakemoro - Fun cakes?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.facebook.com/kakemorofuncakes
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Hos oss får du skreddersydde kaker laget fra bunnen av, til glede for kropp og sjel. Det er viktig for oss at brudeparet få en positiv og uforglemmelige opplevelse gjennom tjenesten vi tilbyr, og derfor sørger vi for at både smaken og utseendet på kaken er fantastisk! Vi lager kaker til alle anledninger, og alle oppdrag er like viktige. Tjenester

Kaker og cupcakes til sekskap, koster fra kr 3.500 og oppover. 


Reisekostnader

Hvis vi skal levere kakene, så koster det kr 500 i tillegg.

Adresse

Folke Bernadottes vei 16 - 4011 Stavanger

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Rogaland

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Bærum, 2015
Marion og Jim
Highy recommended! Excellent taste, you get as ordered and with no delays. And at affordable prices. Har vært stor fornøyd med alle bestillinger. Kjempe bra kunde service. Anbefales på det sterkeste!

Stavanger, 2021
Kjell-Morten
Kakemoro med den kreative kakebaker Mo gjorde selskapet til min 12-åring til en suksess. Alt var laget for hånd. Mo ville vite litt om interesser til jenta og deretter ble all pynt laget for hånd. Deilig sjokoladekake med flott og kreativ pynt som bestilt. Kaken pyntet flott på bordet. Anbefales på det varmeste!