Kontakte Kristine Kilvik?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Kristine Kilvik er en norsk sanger og artist. Hun er kjent for sin positive og smittende utstråling fra scenen, og sin unike og varme stemme. Hun spiller både piano og gitar, og trives innenfor et variert popsegment med innslag av både jazz og soul. Hun har siden 2009 sunget og spilt i en rekke bryllup, og bistår gjerne brudeparet med assistanse i forhold til sangvalg.

Kristine er opptatt av formidling og at fremførelsene skal røre både brudepar og de andre som lytter. Hun kan både synge under vielse og i bryllupsfest. Hun spiller til vanlig i et band som også kan stille opp dersom det er ønskelig. Ettersom Kristine Kilvik til vanlig er låtskriver er det også mulig å bestille en helt unik, egenskrevet sang som kan fremføres på den store dagen.Tjenester

Priser

  • Vielse: innmarsj og/eller utmarsj samt 1-2 sanger under vielsen: kr 4.500
  • Bryllupsfest: Solosang/taffelmusikk under bryllupsfest 30-40 min: kr 4.500
  • Bryllupsfest: Fullt band 45 min: kr 21.000,- + reisekostnader
  • Egenskrevet sang til brudeparet: kr 10.000
  • Innspilt demo av egenskrevet sang: kr 2.500

Kristine Kilvik er behjelpelig med alt fra sangvalg til eventuell kommunikasjon med organist. Ta kontakt dersom det er noe dere lurer på.


Reisekostnader

Kjøregodtgjørelse kommer i tillegg.

Adresse

Fiolveien 14 - 3970 Langesund

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Vestfold, Telemark, Oslo

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Hedmark, Oppland, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

13.11.21 Grimstad
Karine
Vi er så heldige og fikk Kristine til å synge på vår bryllupsfest den 13.11.21. Kristine er en varm og engasjert person som synger med en fantastisk stemme. Hun var opptatt av at vi skulle få sanger som passet til vår personlighet. Hun var også lett tilgjengelig i forkant av dagen og overholdt alle møtepunkter vi skulle ha for å planlegge. Vi kan varmt anbefale andre å bruke Kristine som artist i andre bryllup.

19.03.16, Nesodden
Oda og Thomas
Kristine spilte i bryllupet vårt og var profesjonell og fantastisk hele veien. Kristine var lyttet til våre ønsker og skapte en god musikkopplevelse. Vi fikk også en nydelig spesialkomponert sang som virkelig satte prikken over i-en i bryllupet vårt. Hun spurte om våre ønsker, og litt om oss og forholdet vårt. Det ble veldig fint og personlig.