Kontakte Bjørvika Blomster?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.bjorvikablomster.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Blomster er for mange en viktig del av både store og små bryllup, og vi hjelper brudeparet å finne de rette blomstene til den store dagen. Du som planlegger bryllup har sikkert allerede begynt å tenke på brudebuketten. Den skal være vakker, passe deg som person og være god å bære. Våre florister hjelper og veileder deg i valg av brudebukett, corsage, blomster til brudepike, vielse og fest, slik at blomstene danner en vakker ramme gjennom hele dagen.

Bjørvika Blomster er en liten uavhengig blomsterbutikk i Bjørvika, den aller nyeste delen av Oslo, med Operaen, Munchmuséet, fjorden og Barcode som naboer. Vi er opptatt av sesongens vakre blomster, eventyrlige buketter, god atmosfære, personlig service, høy kvalitet og sikker stil. Våre florister elsker bryllup og brudearbeid, og vil sammen med deg finne den perfekte brudebuketten og bryllupsblomster for akkurat deg og dere.Tjenester

Mange brudepar drømmer om vakre bruderarbeider og et sammenhengende bryllupsarrangement som virkelig får den store dagen til å blomstre. Andre vil ha det enkelt og ønsker kanskje å pynte festlokalet selv. Derfor anbefaler vi at dere tar kontakt med oss og forteller litt om deres blomsterønsker for bryllupet. Vi kan da gi et bedre prisestimat tilpasset deres ønskemål. 


Priseksempler 

  • Klassisk brudebukett / brudearbeid fra kr 2.500
  • Corsage / knapphullsblomst fra kr 225 per stk. 
  • Hodekrans til barn fra kr 550 per stk. 
  • Borddekorasjon fra kr 450 per stk 

Priser avhenger av valg av blomster, mengde/størrelse, tidsbruk og utforming/teknikk. Vi tilbyr konsultasjon for brudeparet hvor våre florister, sammen med dere, finner frem til den perfekte brudebuketten og bryllupsblomstene for akkurat deg og dere. Velkommen til oss i Bjørvika Blomster!

 

 


Reisekostnader

Levering i Oslo og Bærum fra kr 350. Blomstene kan også hentes i butikken i Operagata 77.

Adresse

Operagata 77E - 0194 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Akershus, Oslo

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Oslo 4. september 2021
Mari og Tarik
Bjørvika blomster bidro til at bryllupsdagen vår ble det vakre eventyret vi ønsket oss. Brudebuketten var akkurat slik jeg drømte om. Blomsterdekorasjonene bidro til en uforglemmelig seremoni, middag og fest og var vakrere enn vi hadde forestilt oss.

Lignende leverandører

Ro & Raff

Blomster og blomsterkroner


Les mer

Alvehagen Blomster

Naturlige og flotte blomster til bryllup


Les mer

Wild Florettes

Naturlige og levende buketter


Les mer

Kreativ Fryd

Vi oppfyller dine drømmer!


Les mer

Bondens Hage

Lidenskap for personlig og levende binderi


Les mer

Delius Botaniske

Entusiastisk blomsterdekoratør


Les mer

Numedal Blomster

Brudebinderi laget med hjertet


Les mer