Kontakte Cakes by Lene?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.facebook.com/CakesbyLene/
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Hvis dere ønsker noe som er bakt med sjela, unikt, egenartet og som ikke er tradisjonelt, da kan jeg hjelpe dere. En kake som smaker like bra som den ser ut. En kake som kan matche resten av bryllupet deres. Hos meg kan dere komme med egne ønsker, og jeg har spesialisert meg på cupcakes og bryllupskaker. 

Dere kan få mange ulike smaker, og jeg kan også lage glutenfrie kaker. Jeg kan også lage laktosefrie kaker, men de kan inneholde spor da gluten/laktose er hovedproduktet. Mine kaker er med fløyelsmyke smørkremer uten fondant og marsipan.Tjenester

Pris avhenger av hvor mange biter dere ønsker, ta kontakt så finner vi prisen ut fra deres ønsker

  • Kaker fra: kr 3.000
  • Cupcakes: fra kr 40 per stk.

 


Reisekostnader

Ta kontakt for et tilbud. 

Adresse

Linerlevegen 6 - 2209 Kongsvinger

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Akershus, Hedmark

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark


Nora
Superfornøyd med hele prosessen! Tok selv kontakt med @cakesbylene, ga informasjon om hvordan type kake vi ønsket. Hun innfridde alle våres ønsker! Selve smaken på kaken, størrelse og utseende. Ikke minst- supergod service!! Vi anbefaler alle brudepar å bestille kake i fra henne!


Rita
Magisk gode cupcakes