Kontakte Jorid Vorum i Fritt Spillerom?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.frittspillerom.no/bryllup
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Vi i Fritt Spillerom har masse erfaring og god kunnskap om hvordan man velger riktig musikk til bryllupet. I tillegg kan du få akkurat den sangen du ønsker deg, fremført med ekthet, varme og presisjon.Fiolinist Jorid Vorum har flere musikere hun samarbeider med, både cellister, pianister og sangere.

Vi er fleksible, tar utradisjonelle ønsker på stående fot, finner riktig besetning til sangen din, og tipser gjerne om andre sanger som gjør at vielsen blir både høytidelig og stemningsskapende. Med andre ord: Du er i trygge hender.

frittspillerom.no/bryllup finner du lydfiler du kan høre på i ro og mak. Her er melodier til inngang og utgang, og bryllupssanger som passer perfekt som solistinnslag under vielsen. Ønsker du i tillegg en god og avslappa stemning på bryllupsfesten, kan vi spille lett bakgrunnsmusikk til velkomst og middag.

Vi gleder oss til å høre fra deg!Tjenester

Vielse koster fra kr 5.000 per musiker.

Ta kontakt for priser hvis du vil ha musikk til velkomst og middag også.


Reisekostnader

Reisekostnad beregnes ut fra hvor arrangementet skal være, og om vi må leie inn musikere fra andre deler av fylket. 

Adresse

Innherredsveien 1c - 7014 Trondheim

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Trøndelag

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Nordland, Troms, Finnmark

Inderøy, 9. juli 2016
Kine & Knut
Tusen takk for nydelig spilling – uten deg hadde ikke dagen vår blitt så fantastisk! Fiolinmusikken var prikken over i’en og satte virkelig stemningen for inngang og utgang under vielsen, og for festen på låven etterpå. Du er engasjert, ryddig og meget imøtekommende. Det er flott å kunne stole på at noe bare blir som avtalt, da vi brudepar ofte har tusen ting som må på plass før dagen. Tusen takk! Anbefaler Jorid på det sterkeste!

Brekstad, 10. august 2015
Linn
Den klassiske versjonen av ”Still into you” ble akkurat som jeg håpet på, og resten av taffelmusikken var helt perfekt! Tenkte på det, i det jeg hørte inngangsmarsjen ”Canon i D” med deg og Randi på cello, at jeg var så glad for at vi prioriterte å hyre dere!!! Tydelig at dere er flinke! Vil gjerne anbefale dere til andre om det skulle bli spørsmål!