Kontakte Ballongriket?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.instagram.com/ballongriket
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Ballongriket leverer skreddersydde ballongdekorasjoner som skiller eventet ditt fra resten. Vi hjelper dere med å skape skikkelig ballongbonanza i bryllupet deres, og det finnes utrolig mange muligheter når det kommer til ballongpynt. Vi har alt fra jumboballonger, ballongbuer og ballongvegg.

Hos oss kan du også finne de kuleste MR & MRS skiltene med lys, og de hele 1,2 meter høye. Dette gir garantert en WOW-faktor, og vil gi dere og gjestene et minne for livet. Skap uforglemmelige øyeblikk med ballongdekorasjoner fra Ballongriket. Ballongbonanza er kun en melding unna.Tjenester

Her er noen priseksempler på hva vi kan tilby: 

  • Bokstav med ballonger: fra kr 1.100 per stk.
  • Ballongbuer: fra kr 650 per meter.
  • Helium jumboballonger (80cm): fra kr 599
  • MR & MRS skiltet: kr 5.500

Vi skreddersyr løsninger etter deres behov. Vi gleder oss til å høre fra dere!


Reisekostnader

Levering: fra kr 199
Levering + nedrigg: fra kr 349

Adresse

Åstadveien 4G - 1396 Billingstad

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold

Ved dekking av ektra reisekostnader

Hedmark, Oppland, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Forlovelsesfest, Oslo, august 2021
Ameer
Kjempegod service og fantastisk pyntet, vi ble veldig fornøyde med resultatet. Vi kommer til å bestille ballongdekor til bryllupet også! De beste referanser fra oss, tusen takk for alt.

Forlovelsesfest, Ski, juli 2021
Aleksander & Nadja
Veldig fornøyd med det Ballongriket leverte. Dere er veldig serviceinnstilte og gjør alt for at kunden blir fornøyd. Anbefales sterkt!