Kontakte The Flowerwall?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Vi leier ut blomstervegger i fantastisk kvalitet. Blomsterveggene består av fine silkeblomster som gir et frodig inntrykk. Blomsterveggene fås i rosa ombre og hvit med innslag av rosa blomster.

Det finnes mange måter blomsterveggen kan brukes i bryllup. Den passer utrolig godt som fotovegg hvor brudeparet og gjestene kan ta minnerike bilder fra den store dagen!

Blomsterveggene er også utrolig vakre som dekor. For å få et ekstra romantisk uttrykk kan blomsterveggen plasseres bak brudeparet under middagen, eller for eksempel i vielsen. Et annet tips er å bruke blomsterveggen som bakgrunn til kakebordet. Så her kan man være kreativ og skape det perfekte uttrykket man ønsker for sitt bryllup!Tjenester

Pris på leie av blomstervegg utenfor sesong: 3500 kr
Pris på leie av blomstervegg i sesong: 4000 kr

Sesong: 1. mai til 31. august


Reisekostnader

Reiseutgifter etter avtale. Kan hentes selv.

Adresse

Oscars gate 39 - 0258 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Akershus, Oslo

Bryllup, 26. august 2017
Ai Thanh
"Vi leide den rosa ombreveggen til vårt bryllup! Vi brukte den som fotovegg og det var utrolig vellykket!! Det var alltid kø for å ta bilder foran veggen, og gjestene koste seg med å ta bilder, så det bidro til den gode stemningen. Bildene ble fantastiske og ga akkurat det eksklusive preget som vi ønsket! Utseendet på veggen stod virkelig til forventningene, flere spurte om blomsterveggen var laget av ekte roser! Anbefaler på det sterkeste å leie blomstervegg av The Flowerwall!"

Lignende leverandører

Bordglede

Design, planlegging, fest og pynt!


Les mer

Fru Brattens Blomstergleder

Erfaren blomsterdekoratør og koordinator


Les mer

Table Tales

Dekketøy og bordopplevelser


Les mer