Kontakte Embla bunader?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.emblabunader.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Embla leverer dame- og herrebunader av aller høyeste kvalitet. Alle stoffene er fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik, og alle bunadene lages på egen systue. Vi har kanskje Norges flotteste utstillinger i butikkene med bunader fra hele landet.

Du har kanskje foreldre og besteforeldre fra ulike landsdeler og er usikker på hvilken du skal velge? Hos Embla hjelper vi deg å velge den som kler deg best. Vi har også det bredeste utvalget av tilbehør i markedet. Alt fra silkskjerf, til hårkranser og øredobber.

Vi har til og med laget en eventyrlig brudekrone som er til gratis utlån til bunadskunder. Våre rådgivere er dyktige på styling og fargevalg, og kan hjelpe brudeparet med å velge bunader som står perfekt til hverandreTjenester

Prisen avhenger av hvilken bunad du vil ha. Her er noen priseksempler:

  • Damestakk, fra kr 15.000
  • Damebunad, fra kr 19.000
  • Herrebunad, fra kr 25.000

Vi selger også bunadskjorter, vestestoff, bunadsko, bunadposer, silkeskjerf og mye annet bunadtilbehør. Alle prisene ligger på hjemmesidene våre. 


Adresse

Sandvika Storsenter Brodtkorpsgate 7 - 1338 Sandvika

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

50 Års Jubileum, august 2019
Pål D.
Til min 50 årsdag var det endelig på tide å investere i bunad. Jeg valgte Embla da de er kjent for å ha den beste kvaliteten i Stavanger, og ble ikke skuffet. Svært kompetent rådgivning på vestestoff og sølv. Og ikke minst fantastisk bra måltaking og skreddersøm, den sitter som et skudd, og jeg har brukt den til flere anledninger enn jeg egentlig så for meg. Anbefales på det varmeste!

Konfirmasjon, mai 2020
Ann Siren
Alle mine tre døtre har fått Rogalandsbunad hos Embla, og det har vært utrolig fine opplevelser. Vi har brukt timevis på å gå gjennom alle alternativene, og velge bunadsmønster, vestefarge, skjorte, sølv og tilbehør som passer best til hver jente. Vi har følt oss veldig godt ivaretatt. Det samme ved prøving og henting av bunadene; det var grundige gjennomganger der Embla tok resultatet på alvor. Fin stemning i butikken og nydelig mor-datter opplevelse!
Lignende leverandører

Nina Lie

Tidløs eleganse


Les mer

By Fridman

Design av brudekjoler og dresser


Les mer

Ro & Raff

Blomster og blomsterkroner


Les mer

Elin Design

Sammen lager vi din drømmekjole


Les mer

Tuva Listau

Brudekjoler tilpasset deg


Les mer

Ski Brudesalong

Du finner ikke makan


Les mer

Oldemors Brudekiste

Vintage brudekjoler med sjel og sjarm


Les mer

Lille Gullkorn

Unik gullsmed og smykkebutikk


Les mer
Foto av Marius Fiskum

Brudepikene

Bryllupsarrangør med egen brudesalong


Les mer

Diin Brud og Selskap

Vi har alt til bryllupet


Les mer

LetsRent Dresses

Utleie av kjoler til alle anledninger


Les mer

Brudedrøm

Nettbutikk med alt ditt brudetilbehør


Les mer

Wabi Sabi

Eksklusive håndlagde smykker


Les mer

Mond of Copenhagen

Revolusjonerende skredderkunst


Les mer