Kontakte Myselfie.no?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Myselfie.no er et enkelt og rimelig alternativ til en photobooth. Den blir sendt i en koffert i posten og det er veldig enkelt å sette det opp. Kofferten inneholder et stativ og skjerm med innebygd kamera og lys. På skjermen kan du se deg selv og når du trykker på den har du 3 sekunder før et bilde blir tatt. 

Om du ønsker å ta ubegrenset med bilder av høy kvalitet på bryllupsdagen, er myselfie noe for deg! Ikke bare blir det fort festens midtpunkt, i tillegg sitter du igjen med masse morsomme bilder av gjestene.

Den blir sendt direkte til deg og er veldig enkel å sette opp. På myselfien ser man seg selv og trykker når man ønsker å ta bilde. Bildene kan også ses umiddelbart og deles på sosiale medier, evt vises på storskjerm under festen. Alle bildene får du selvfølgelig også på en link i etterkant.Tjenester
  • 1 døgn: 2500 kr.
  • 2 døgn: 3000 kr.
  • 1 uke: 4000 kr.

Dere betaler kun for antall dager myselfie er i bruk. Leveringstid påvirker ikke prisen.

Ta vare på de morsomme og ekte minnene fra deres viktige dag med en myselfie. Kontakt oss for å holde av en myselfie til DERES bryllup!


Reisekostnader

Frakt i hele Norge er inkludert i prisen.

Det vil bli lagt en returlapp i kofferten som du klistrer utenpå når den skal returneres. Du leverer den tilbake i nærmeste postkontor eller post i butikk og den blir sendt tilbake til oss.

Adresse

Åsveien 93 - 1400 Ski

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Bryllup, august 2018.
Martin
"Bidro til at festen og den store dagen vår ble perfekt. Enkelt for gjestene å bruke og det ble mye latter. Anbefales til alle som ønsker uformelle og morsomme bilder av høy kvalitet.»

Bryllup, august 2018.
Tina
"Etter en vellykket bryllupsfest var det et høydepunkt å se bildene fra Myselfie! Den ble brukt flittig av både gamle og unge gjester gjennom hele kvelden! :-D Bilder både vi og gjestene har stor glede av i ettertid! Var absolutt verdt pengene! Mye latter og glede da vi gikk igjennom bildene.»
Lignende leverandører

Moto-Foto

Vintage VW Photo Booth


Les mer

Fotobaren

En opplevelse av en Photo booth


Les mer

SMIL Photobooth

Bodøs første photo booth


Les mer

Blitzbox Photobooth Specialists

Photobooth med smilegaranti


Les mer