Kontakte Myselfie.no?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Om du ønsker å ta ubegrenset med bilder av høy kvalitet på bryllupsdagen, er myselfie noe for deg! Ikke bare blir det fort festens midtpunkt, i tillegg sitter du igjen med masse morsomme bilder av gjestene.

Den blir sendt direkte til deg og er veldig enkel å sette opp. På myselfien ser man seg selv og trykker når man ønsker å ta bilde. Bildene kan også ses umiddelbart og deles på sosiale medier, evt vises på storskjerm under festen. Alle bildene får du selvfølgelig også på en link i etterkant.Tjenester
  • 1 døgn: 2500 kr.
  • 2 døgn: 3000 kr.
  • 1 uke: 4000 kr.

Dere betaler kun for antall dager myselfie er i bruk. Leveringstid påvirker ikke prisen.

Ta vare på de morsomme og ekte minnene fra deres viktige dag med en myselfie. Kontakt oss for å holde av en myselfie til DERES bryllup!


Reisekostnader

Frakt i hele Norge er inkludert i prisen.

Det vil bli lagt en returlapp i kofferten som du klistrer utenpå når den skal returneres. Du leverer den tilbake i nærmeste postkontor eller post i butikk og den blir sendt tilbake til oss.

Adresse

Åsveien 93 - 1400 Ski

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Bryllup i Ås, august 2018.
Martin
"Bidro til at festen og den store dagen vår ble perfekt. Enkelt for gjestene å bruke og det ble mye latter. Anbefales til alle som ønsker uformelle og morsomme bilder av høy kvalitet.»

Bryllup i Tromsø, juni 2018.
Hege
"Dette var stemningsskapende, samlende og moro under vårt bryllup 23. juni. Må virkelig si hver ei krone var vel investert. Og latteren sitter løst når vi nå ser på bildene. Noe skal sensureres, ja visst. Men moro for barna - topp for de voksne, helt til den gryende morgen."
Lignende leverandører

Moto-Foto

Vintage VW Photo Booth


Les mer

Fotobaren

En opplevelse av en Photo booth


Les mer

SMIL Photobooth

Bodøs første photo booth


Les mer

Blitzbox Photobooth Specialists

Photobooth med smilegaranti


Les mer

FotoSmil Trondheim

Morsomme minner og en god latter


Les mer