Kontakte Myselfie.no?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Myselfie.no er et enkelt og rimelig alternativ til en photobooth. Den blir sendt i en koffert i posten og det er veldig enkelt å sette det opp. Kofferten inneholder et stativ og skjerm med innebygd kamera og lys. På skjermen kan du se deg selv og når du trykker på den har du 3 sekunder før et bilde blir tatt. 

En myselfie. erstatter ikke en fotograf, men er en morsom og underholdende måte å samle masse minner fra den viktige dagen på.

Alle bildene lagres elektronisk i dropbox og en link vil bli sendt så fort vi har fått myselfien returnert. Dersom man ønsker at bildene sendes på epost til hver enkelt gjest som tar bilde, er det en funksjon som kan skrus på. På den måten er det enkelt å dele dem på sosiale medier eller bruke dem videre på andre måter. Om man kobler den til internett har man også bildene tilgjengelig i dropboxlinken med en gang og kan for eksempel vise de på storskjerm under bryllupet. Tjenester

Du betaler kun for antall dager du ønsker å bruke Myselfie.

  • 1 dag: 2500 kr.
  • 2 dager: 3000 kr.
  • 1 uke: 4000 kr.

Leveringstid frem og tilbake påvirker ikke antall dager dere betaler for å bruke Myselfie.


Reisekostnader

Frakt i hele Norge er inkludert i prisen.

Det vil bli lagt en returlapp i kofferten som du klistrer utenpå når den skal returneres. Du leverer den tilbake i nærmeste postkontor eller post i butikk og den blir sendt tilbake til oss.

Adresse

Åsveien 93 - 1400 Ski

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Julemarked, desember 2017
Party Kids AS
"Vi i Partykids er superfornøyde med myselfie! Helt fra bestilling til leveranse og bruken var midt i blinken. For oss er det viktig å kunne tilby produkter til våre sluttkunder som er effektive og samtidige skaper en god opplevelse - det oppfyller dette produktet kriteriene til!"

Bryllup på Glenne gård, november 2017
Marie
"Det var veldig gøy å har MySelfie på bryllupet vårt. Alle digga det!"
Lignende leverandører

Moto-Foto

Vintage VW Photo Booth


Les mer

Fotobaren

En opplevelse av en Photo booth


Les mer

SMIL Photobooth

Bodøs første photo booth


Les mer