Kontakte Spaniaopplevelser - Sevilla Event Luxury Weddings?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.spaniaopplevelser.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Når illusjonen tar overhånd, skjer det noe magisk! Vi er en entusiastisk bryllupsplanlegger i Spania, og sammen med dere arrangerer vi drømmebryllup i Spania. Vi kan arrangere bryllup på følgende steder:

  • Costa Blanca
  • Costa del Sol
  • Sevilla
  • Madrid
  • Barcelona
  • Mallorca
  • Gran Canaria

Vi tilbyr et drømmebryllup under Spanias sol og varme. Vi lytter til deres ønsker, kommer med ideer og kjenner til passende bryllupslokaler og gode bryllupsleverandører. Vi har mer enn 20 års erfaring innen eventbransjen i Spania, og kan planlegge deres bryllup ned til den minste detalj.

For oss er det viktig med god kommunikasjon med brudeparet gjennom hele planleggingsprosessen. Vi er fastboende i Spania, og i tillegg til å snakke språket flytende, kjenner vi det lokale markedet godt. Hos oss er ingen arrangementer like, og med vår lokalkunnskap, profesjonalitet og øye for detaljer, skaper vi eventyrbryllupet sammen med dere.Tjenester

Prisen for et bryllup er beregnet ut fra bryllupets størrelse og hvilke tjenester og omfang dere ønsker. Fortell oss om deres ønsker, så lager vi en bryllupspakke for akkurat deres bryllup. 
Vi er her for å hjelpe dere med drømmebryllupet i Spania. 


Adresse

Milano Govinda 35 - 41020 Sevilla

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Quesada, Torrevieja 2019
Hanne
Vi kan varmt anbefale Spaniaopplevelser og Sevilla Event Luxury Weddings. Vi giftet oss i sommer og holdt selskapet i vår hage i Ciudad Quesada. Gunvor hadde full kontroll og vi deltok i selskapet sammen med gjestene. Oppstart, planlegging og gjennomføring gikk smidig og fint. Vi fikk vår drømmedag. Tusen takk til Sevilla Event Luxury Weddings!

Estepona, sommer 2017
Kine
Vi valgte Gunvor som vår bryllupsplanlegger da vi giftet oss i Spania i 2017 etter å ha brukt tid på å finne passende bryllupsplanlegger og vært i kontakt med fler andre aktører. Vi var svært fornøyd med valget! Lett å kommunisere med, holder avtaler, mange gode ideer og vi sitter igjen med kun positive erfaringer. Det som var et stort pluss for oss var at Gunvor kjenner like godt til norsk og spansk kultur, dette var veldig viktig når man planlegger bryllup i et annet land. Kan anbefale Gunvor og hennes team på det aller varmeste.
Lignende leverandører

Loni Bjerkholt-Pedersen

Toastmaster med lattergaranti


Les mer

Cato Thorsen

Trubadur, DJ og toastmaster


Les mer

Arrangøren

Perfekt ramme og god atmosfære


Les mer
Foto av Marius Fiskum

Brudepikene

Bryllupsarrangør med egen brudesalong


Les mer

Talehjelp.no

Vi tilbyr profesjonell hjelp med talen


Les mer