Kontakte Wabi Sabi?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.wabisabi.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Wabi Sabi smykkestudio tilbyr eksklusive håndlagde gifteringer og smykker, lagd i Norge. Hos oss finner dere unike gifteringer og den perfekte morgengaven. Siden alle våre smykker blir tilvirket i vårt smykkestudio, har du muligheten for å sette ditt eget personlige preg på smykkene. Vi jobber med gult- og hvitt gull, i 14 og 18 karat. Gifteringer produseres på bestilling og vi jobber i tett dialog med dere underveis i prosessen for å sikre at resultatet er i tråd med deres ønsker.

Lag egne ringer
Mer romantisk og personlig, blir det ikke! På våre workshops kan dere lage ringene selv. De lages ved hjelp av sandstøp, og dere velger blant ringene i vårt sortiment. På workshop lager dere støpeform av valgte modell. Selve smelteprosessen tar vi oss av, og det er veldig morsomt å se hvordan gullet smelter og fylles i formen. Etter støp er det saging og filing av ringene og til slutt finner dere uttrykket dere ønsker gjennom passende overflatebehandlingTjenester

Gifteringer 
Prisen på våre gifteringer begynner fra kr 11.650,- per par. 
Normalt sett koster det et sted mellom kr 15.000 - 30.000,- for et par gifteringer. Ønsker dere å ha med diamanter av høy kvalitet så er det mulig. Siden våre ringer er håndlagd, så vil prisene variere ut fra deres ønsker, arbeidstid og materialer. 

Workshop
Lag egne ringer i vår workshop. Dere betaler ekstra for å få være med å lage dem, og prisen er 2.500,- per person + prisen på ringene. En workshop varer vanligvis 3-4 timer. 

For nærmere informasjon og priser på våre varer, besøk vår nettbutikk. Vi sender over hele landet.

 

 


Adresse

Peder Hansens gate 4 B - 9008 Tromsø

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark