Kontakte LetsRent Dresses?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.letsrentdresses.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

LetsRent Dresses leier ut kjoler til alle anledninger. Vi har brudekjoler, selskapskjoler, bunader og andre penkjoler. Hos oss kan du også finne sko, smykker og vesker som passer til festantrekket. En stor del av sortimentet vårt, er secondhand kjoler av god kvalitet. Vår grønne lilnje gjør at vi kan bidra med å være den mest bærekraftige løsningen når dere planlegger bryllupet!

Kjolene er av høy kvalitet, både når det gjelder stoff, stil og fremstilling. Brudekjolene er ferdig renset og klare til bruk, slik at du slipper å tenke på dette selv. Må det sømjusteringer til, ordner vår syerske dette.

Vi tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjon hos oss. Da setter vi av god tid, gir veiledning om hva som kan passe deg med tanke på stil, type kjole og tilbehør. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal finne riktig kjole til den store dagen.

Kanskje er du ute etter kjole nummer to på bryllupsdagen, både for deg og din forlover? Hos oss kan du kle opp bruden, forloveren, og øvrige gjester i bryllupet. Vi har gode priser, og ser ser frem til å møte deg! Tjenester

Prisene varierer etter type kjole, brand (merke) etc, men gjennomsnittlig pris på brudekjole er kr 3.000. Gjennomsnittlig pris på andre type kjoler (festkjoler) er på kr 500. Hjelp/service/prøvetimer er gratis.

Kjolene er ferdig renset, dampet og strøket ved henting, og vask/rens etter bruk er inkludert. Forsikring av kjolen er inkludert.

Standard leieperiode er 4 dager for ordinære kjoler (utenom postgang), og vi avtaler i hvert enkelt tilfelle når det gjelder brudekjoler og bunader.  Går det over en uke, vil det komme et tillegg i prisen. 

Vi har både nettbutikk, og fysisk butikk i Skien

 


Reisekostnader

kr 600 for ca 40 mil (f.eks tur/retur Skien-Oslo)

Adresse

Strandgata 26 - 3725 Skien

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder

Ved dekking av ektra reisekostnader

Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Skien, desember 2020
Malin
Genialt konsept og helt supert å leie av Julie! Hun har masse forskjellige kjoler til enhver anledning, så det er ikke vanskelig å finne noe å ha på seg. Helt supert er det også med gratis frakt og retur via nettbutikken. Hvis man vil prøve kjolene før utleie er det veldig fint med fysisk butikk i tillegg og Julie er heldigvis veldig fleksibel når det kommer til åpningstider. Anbefales virkelig videre!!

Lignende leverandører

By Fridman

Design av brudekjoler og dresser


Les mer

Elin Design

Sammen lager vi din drømmekjole


Les mer

Ski Brudesalong

Du finner ikke makan


Les mer
Foto av Marius Fiskum

Brudepikene

Bryllupsarrangør med egen brudesalong


Les mer

Diin Brud og Selskap

Vi har alt til bryllupet


Les mer

Brudedrøm

Nettbutikk med alt ditt brudetilbehør


Les mer

Mond of Copenhagen

Revolusjonerende skredderkunst


Les mer

Embla bunader

Skreddersøm av bunader


Les mer