Kontakte Bondens Hage?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.bondenshage.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Vi tilbyr et unikt og levende blomsterarbeid til den store dagen. Vi setter av tid til brudeparet i forkant for å snakke om blomsterutrykk, stil og fargeønsker. Vi tilbyr alt fra buketten til blomsterbuer og blomstersmykker. Unikt for vårt binderi er usprøytede egenproduserte blomster fra gården i sommerhalvåret. Dette gir et luftig og markblomstaktig preg på buketten. Vi tilbyr også bryllupsbøtter til en god pris, der brudeparet kan kjøpe blomster i festens farger og pynte selv. De fleste av våre blomster er spiselige og kan derfor brukes på kaker.Tjenester

Noen av våre priser: 

  • Brudebukett fra kr 1.000
  • Knappehullsblomst fra kr 120
  • Hodekranser fra kr 300
  • Blomsterbøtte fra kr 750 
  • Blomstersmykker fra kr 250
  • Bilpynt kr 500 

Fortell oss litt om hva dere vil ha, så lager vi et tilbud til dere. 


Reisekostnader

Reisekostnader fra kr 500.

Adresse

Helgerødveien 111 - 3233 Sandefjord

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Vestfold, Telemark

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Sommer 2020
Ellen
Helga/Bondens Hage er sykt dyktig kunstner som du merker brenner for det hun gjør. Veldig kreativ og klarer å ta kundens visjon og blande det sammen med sin egen stil. Brudebuketten og knapphullsblomsten var helt nydelige, og ble levert til rett tid på bryllupsdagen. Jeg hadde spesielle ønsker når det gjaldt stil og farger og Helga innfridde på det sterkeste! Jeg vil anbefale Bondens Hage på det sterkeste til alle som ønsker vakre blomster, til en god pris fra en dame som virkelig kan sakene sine!

Sandefjord, sommer 2020
Malin
’Helgas blomster til bryllupet vårt var et perfekt valg for oss! Hun har en fantastisk kompetanse på det hun gjør og brenner virkelig for faget! Jeg følte meg så godt ivaretatt, og merket at hun var veldig ute etter å få til det jeg hadde sett for meg! Og ved å velge en lokal florist føltes det hele også mye mer personlig. Vi ble uendelig fornøyde med det vakre resultatet og kan varmt anbefale Helga til andre!
Lignende leverandører

Ro & Raff

Blomster og blomsterkroner


Les mer

Alvehagen Blomster

Naturlige og flotte blomster til bryllup


Les mer

Wild Florettes

Naturlige og levende buketter


Les mer

Kreativ Fryd

Vi oppfyller dine drømmer!


Les mer

Lyng blomster

Unikt og vakkert, og akkurat noe for deg!


Les mer

Bjørvika Blomster

Din florist for bryllupsblomster midt i Oslo


Les mer

Delius Botaniske

Entusiastisk blomsterdekoratør


Les mer

Numedal Blomster

Brudebinderi laget med hjertet


Les mer