Kontakte Nina Lie?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Hos Nina Lie får du personlig service og tett oppfølging på veien mot drømmekjolen. Jeg gjør mitt aller beste for at du skal få kjolen du har drømt om til din store dag, og gir meg ikke før du er 100% fornøyd. Ta utgangspunkt i en av mine eksisterende kreasjoner eller kom med egne ønsker og ideer. Sammen finner vi frem til fasong, materialer og detaljer som passer deg og dine behov.

Jeg har nylig flyttet tilbake til Norge etter et lengre utenlandsopphold og har nå fullt fokus på å levere unike kreasjoner og topp service fra mitt eget atelier i Larvik.

Jeg tilbyr også kjoler til forlovere, brudepiker og øvrige bryllupsgjester.

Nina er for øyeblikket i mammapermisjon, men er klar for nye oppdrag fra våren 2020.Tjenester

Design og søm av brudekjoler, brudepikekjoler og selskapstøy. Redesign, omsøm og tilpasning. Priser varierer utifra materialvalg, tidsbruk osv.

Brudekjoler fra 7000 kr.


Reisekostnader

Etter avtale.

Adresse

Hølen Verft 17 - 3260 Larvik

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Oslo, Vestfold, Akershus, Telemark

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Oslo, sommeren 2018
Mari
"Da jeg skulle jeg gifte meg hadde jeg et bilde av min drømmekjole. Etter utallige prøvinger hadde jeg ikke helt funnet den rette. Jeg tegnet et utkast og kontaktet Nina. Vi hadde hele veien et bra samarbeid og god dialog om alt fra stoff og utforming, til små blondedetaljer. Resultatet ble min drømmekjole. I tillegg til å levere en utrolig vakker kjole, skapte Nina et svært solid produkt. Kjolen bærer preg av godt håndverk med høyt fokus på vakre detaljer. I denne kjolen kunne jeg sitte, stå, danse, spise og le - og jeg følte meg like vakker og komfortabel hele dagen. Det ble en drømmedag i min drømmekjole."

England, mai 2018
Andrea
"Vi skulle ha bridesmaides, men ingen av de sukkersøte bridesmaides-kjolene falt i smak hos noen av oss. Etterhvert ble ideen om laidback tyllskjørt i dus grønn skapt. Vi var utallige steder, men å finne skjørtene i rett farge og materiale ble en stor utfordring. Heldigvis kjente en i bryllupsfølget til Nina, og inspirasjonsbilder og forklaring ble sendt hennes vei. Snart satt brud og forlovere og valgte ut rett farge etter stoffprøvene Nina hadde funnet. Etter godt samarbeid og felles utforming kom resultatet i posten nydelig innpakket. Skjørtene var perfekte helt ned til små søte detaljer, og ikke minst var de behagelige å bære. Dermed bestilte jeg sløret mitt hos Nina også."
Lignende leverandører

By Fridman

Design av brudekjoler og dresser


Les mer

Ro & Raff

Blomster og blomsterkroner


Les mer

Elin Design

Sammen lager vi din drømmekjole


Les mer

Tuva Listau

Brudekjoler tilpasset deg


Les mer

Ski Brudesalong

Du finner ikke makan


Les mer

Oldemors Brudekiste

Vintage brudekjoler med sjel og sjarm


Les mer