Kontakte Nina Lie?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Hos Nina Lie får du personlig service og tett oppfølgning på veien mot drømmekjolen, enten du er brud eller bryllupsgjest. Ta utgangspunkt i en av Ninas eksisterende kreasjoner eller kom med egne tanker og ideer. Sammen finner vi frem til fasong, materialer og detaljer som passer deg og dine behov.

Vi du gifte deg i mormors gamle kjole, men trenger hjelp til å modernisere og tilpasse den? Har du gjort et bruktkupp og funnet en kjole, som dessverre er to nummer for stor? Ønsker du at forlovere eller brudepiker skal ha matchende antrekk?

Nina hjelper deg med det aller meste innen søm og design.

Nina tilbyr en gratis og helt uforpliktende konsultasjon til alle som ønsker det, og kommer gjerne på hjemmebesøk.Tjenester

Design og søm av brudekjoler og selskapstøy til dame og barn. Redesign, omsøm og tilpasning.

Priser varierer utifra materialvalg og tidsbruk.

Brudekjoler fra kr 7000.

Konsultasjon er gratis og helt uforpliktende.


Reisekostnader

Etter avtale.

Adresse

Skogbrynet 27D - 0283 Oslo

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Oslo, Akershus

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Oslo, sommeren 2018
Mari
"Da jeg skulle jeg gifte meg hadde jeg et bilde av min drømmekjole. Etter utallige prøvinger hadde jeg ikke helt funnet den rette. Jeg tegnet et utkast og kontaktet Nina. Vi hadde hele veien et bra samarbeid og god dialog om alt fra stoff og utforming, til små blondedetaljer. Resultatet ble min drømmekjole. I tillegg til å levere en utrolig vakker kjole, skapte Nina et svært solid produkt. Kjolen bærer preg av godt håndverk med høyt fokus på vakre detaljer. I denne kjolen kunne jeg sitte, stå, danse, spise og le - og jeg følte meg like vakker og komfortabel hele dagen. Det ble en drømmedag i min drømmekjole."

England, mai 2018
Andrea
"Vi skulle ha bridesmaides, men ingen av de sukkersøte bridesmaides-kjolene falt i smak hos noen av oss. Etterhvert ble ideen om laidback tyllskjørt i dus grønn skapt. Vi var utallige steder, men å finne skjørtene i rett farge og materiale ble en stor utfordring. Heldigvis kjente en i bryllupsfølget til Nina, og inspirasjonsbilder og forklaring ble sendt hennes vei. Snart satt brud og forlovere og valgte ut rett farge etter stoffprøvene Nina hadde funnet. Etter godt samarbeid og felles utforming kom resultatet i posten nydelig innpakket. Skjørtene var perfekte helt ned til små søte detaljer, og ikke minst var de behagelige å bære. Dermed bestilte jeg sløret mitt hos Nina også."
Lignende leverandører

By Fridman

Design av brudekjoler og dresser


Les mer

Ro & Raff

Blomster og blomsterkroner


Les mer

Elin Design

Sammen lager vi din drømmekjole


Les mer

Tuva Listau

Brudekjoler tilpasset deg


Les mer

Ski Brudesalong

Du finner ikke makan


Les mer

Oldemors Brudekiste

Vintage brudekjoler med sjel og sjarm


Les mer

Lille Gullkorn

Unik gullsmed og smykkebutikk


Les mer
Foto av Marius Fiskum

Brudepikene

Bryllupsarrangør med egen brudesalong


Les mer

Diin Brud og Selskap

Vi har alt til bryllupet


Les mer

LetsRent Dresses

Utleie av kjoler til alle anledninger


Les mer

Brudedrøm

Nettbutikk med alt ditt brudetilbehør


Les mer

Wabi Sabi

Eksklusive håndlagde smykker


Les mer

Mond of Copenhagen

Revolusjonerende skredderkunst


Les mer

Embla bunader

Skreddersøm av bunader


Les mer