Kontakte Romsdalsmuseet?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.romsdalsmuseet.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Velkommen til Romsdalsmuseet!
Hos oss kan dere leie flere av de historiske lokalene våre, og her representerer vi to av de. 

Intim vielse i Romsdalsmuseets kapell
En vielse i Romsdalsmuseets kapell på idylliske bygdemuseet gir dere en flott start på ekteskapet! Kapellet er lite og intimt. Det har trøorgel, elektrisk belysning og stearinlys på alteret. Det er delvis oppvarmet, så vielser på vinterstid mulig, men ikke velegnet. På bygdemuseet har vi en stor samling med hus som viser det gamle bondesamfunnet, med bygninger, interiør og levekår de siste 3–400 åra. Mange brudepar velger dette som sted for den offisielle bryllupsfotograferingen.

Herskapelig selskap i Chateauet
I Chateauet kan dere dekke opp til middag for 25 personer, og vi kan få plass til enda flere ved å sette til sette til ekstra bord. Dere leier lokalet, og ordner selv med catering og drikke. Ved annen type arrangement enn middag, er det plass til langt flere gjester. Man kan også ta i bruk den flotte hagen, hvis det er ønskelig. Chateauet er en herskapsvilla i nybarokk stil, med innslag av andre stilepoker. Villaen ble bygget i 1916-1918 for Oscar Hanssen, eier av konfeksjonsfabrikken ”Superb”, svensk ”vicekonsul” og politiker i Molde. Villaen har overlevd Moldes dramatiske historie, og arkitekturhistorie, næringslivshistorie, byhistorie, Molde – rosenes og blomstenes by er stikkord for det du kan oppleve i Chateauet. 

Vi tilbyr omvisning i Chateauet og på by- og bygdemuseet. Programmet kan tilpasses etter ønske. Vil dere se på enda flere utleielokaler, så anbefaler vi dere å sende oss en forespørsel, eller gå inn på hjemmesidene for å se hva vi kan tilby. 

 Tjenester

Leiepriser: 

  • Leie av Kapellet til vielse: kr 2.000
  • Borgerlig vielse på området eller i ande hus: kr 2.000
  • Leie av hele Chateauet til bryllupsfest: kr 8.000

Selve vielsen kommer utenom og må avtales direkte med rette instans, se Molde kommune 

Mat og drikke bestiller dere enten direkte hos ønsket leverandør, eller vi kan være behjelpelige med dette.


Adresse

Per Amdams veg 4 - 6413 Molde

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Møre og Romsdal

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark