Kontakte Kreativ Fryd?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.kreativfryd.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Kreativ Fryd ble startet i 2013, og er en liten blomsterbutikk i hjertet av Holmestrand. Målet med blomsterbutikken er å skape glede, gjennom kreativitet og fagkunnskap. Vi tilbyr egenart og god kvalitet, og vi tar enhver utfordring innenfor binderi. Ingen ting er for rart eller annerledes for oss. Vi setter gjerne sammen pakker med blant annet alt fra brudebuketter, hodekranser, corsager, brudepike- og brudesvennblomster, bordpynt, fotovegg, pynting av kirken, uteområde og selskapslokalet.

Vi tilbyr det lille ekstra innenfor utleie og spesialinnkjøp til deres bryllup. Vi har mange års erfaring med bryllup og har designet alt fra de villeste vakreste brudebuketter, bugnende hotellpynt og blomstene til de mest fantastiske låvebryllup. Det viktigste for oss er at dere blir fornøyde og får det bryllupet dere drømmer om!

Vi strekker oss langt for at deres drøm skal gå i oppfyllelse. Vi gleder oss til å utarbeide den perfekte planen for bryllupet deres! Ta kontakt for en uforpliktende samtale.Tjenester

Priser og tjenester

 • Brudebukett – fra 1.000 kr
 • Knapphullsblomst – fra 175 kr per stk.
 • Brudepike/ brudesvenn – 150 kr per bukett
 • Borddekor – Fra 30kr pr gjest.

Dekorering på sted - pris etter avtale. Vi kan også gi pakkepriser.

Våre blomsterprodukter

 • Brudearbeider – klassisk rund tett, vill og leken bukett, dråpe, enkel favnbukett.
 • Hodekranser – Fra enkle tynne til tykke lange eller litt mer spesielle. Perfekt også til brudepike eller brudens forlover eller mor.
 • Knapphullsblomster – Fra de helt enkle til mer kreative, disse kan også gjøres mer maskuline.
 • Blomsterstykker – kjede, armbånd. Fint til forlover til bruden og brudens mor.
 • Brudepike/brudesvenn – buketter, krans, svennestav, roseblader mm.
 • Bordpynt – Høye vaser med store buketter, mange små vaser i ulike høyder, dekorerte lys, bordløper av grønt og blomster, klassiske borddekorasjoner mm.
 • Romdekor – Dekorering i rommet kan gi det lille ekstra. Alt fra pynt av gavebordet, et hyggelig inngangsparti, bryllupsfølelse i kirken. Husk at pynten kan tas med fra vielsesstedet til lokalet og pynte opp begge steder.
 • Gaver – Blomsterbukett som takk for hjelpen med servering eller andre hjelpende hender i bryllupet.
 • Utleie – potter, vaser og planter mm.
 • Tilleggsvarer – Lys, servietter, vaser, sjokoladehjerter, alkoholfri drikke mm.

 


Reisekostnader

Vi holder til i Holmestrand, og leverer inntil 2 km gratis. Vi leverer inntil 60 km., mot standard kjøregodtgjørelse + 500 kr timen

 

Adresse

Langgaten 42 - 3080 Holmestrand

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Vestfold

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Bryllup juni 2018
Maren og Fred Viktor
Vi valgte å bruke Kreativ Fryd i bryllupet vårt i juni 2018. De laget den nydeligste buketten, knappenålsbukett til brudgom og forlover samt blomsterambånd til min forlover. Vi valgte også å la de dekorere lokalet vårt og det ble helt perfekt. Alt var akkurat slik vi hadde sett for oss og med flotte bilder kan vi mimre tilbake til en av de lykkeligste dagene i vårt liv. Vi hadde avtalt farger og noen typer blomster på forhånd men de fikk bruke kreativiteten sin, og gjett om det ble fantastisk! Flott service, engasjerte og meget kreative ansatte! Vi kan varmt anbefale Kreativ Fryd til bryllup eller andre anledninger. mvh Maren og Fred Viktor

Lignende leverandører

Ro & Raff

Blomster og blomsterkroner


Les mer

Alvehagen Blomster

Naturlige og flotte blomster til bryllup


Les mer

Wild Florettes

Naturlige og levende buketter


Les mer

Bondens Hage

Lidenskap for personlig og levende binderi


Les mer

Lyng blomster

Unikt og vakkert, og akkurat noe for deg!


Les mer

Bjørvika Blomster

Din florist for bryllupsblomster midt i Oslo


Les mer

Delius Botaniske

Entusiastisk blomsterdekoratør


Les mer

Numedal Blomster

Brudebinderi laget med hjertet


Les mer