Kontakte Rjukan Admini Hotel?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.rjukanadmini.com
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Rjukan Admini Hotel ble reist av Norsk Hydros grunnlegger Sam Eyde i 1908, og har siden vært en vel bevart hemmelighet for mange. Bygningen har opp gjennom årene huset mange prominente gjester, og regnes i dag for å være en av de vakreste i jugend stil i landet. Hotellet er nå i privat eie, og er en liten perle for de som ønsker å ha bryllupet i historiske omgivelser. 

Rjukan Admini Hotel ligger i verdensarvbyen Rjukan, knappe to og en halv time fra Oslo og kun en time fra Kongsberg. Hotellet ligger på en liten høyde i idylliske Rjukan, og er omgitt av mektig natur og kultur. 

Velkommen til Rjukan Admini Hotel!

 Tjenester

Her kan dere leie hele det lille, eksklusive hotellet, og disponere det sammen med deres gjester. Dere får tilgang til husets 25 sengeplasser, fordelt på 15 unike soverom. Alle rommene er smakfullt innredet med utsøkt blanding av stilmøbler og moderne komfort. Vi har også en peisestue, dagligstue og en vakker spisesal Som de eneste gjestene får dere full fokus fra vertskapet, og de vil gjøre sitt ytterste for at dere får en perfekt bryllupshelg.

Bryllupsmiddagen står i stil med det herskapelige byggets historie. Kjøkkenet lager første generasjons gourmetmat, og måltidene serveres i den staselige spisestuen. 

 


Adresse

Sølvvoldveien 3 - 3660 Rjukan

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Telemark

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark, Vestfold