Kontakte Granavolden Gjæstgiveri?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.granavolden.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Rundt den store kjærlighetens fest som et bryllup er, setter Granavolden Gjæstgiveri en fantastisk ramme, gjerne tre dager til ende! Gjennom snart tusen år har søsterkirkene på Granavollen vært rammen om kjærlighetens viktigste manifestasjon - bryllupet. Kirkene fra 1100-tallet er nærmeste nabo, og kan også bli rammen rundt deres store kjærlighetsdag. Ønsker dere borgerlig vigsel har vår nærmeste nabo, Glasslåven kunstsenter et praktfullt lokale for høytidsstunden. 

Etter vielsen passer det med fotografering, og det kan legges opp på Prestegårdshagen, 200 meter fra gjestgiveriet. I mellomtiden følger vi gjestene inn i Gregersstua, eller ute under åpen himmel hvis været tillater, der fingermat og musserende vin kan serveres.

Vinteren er også fantastisk på Granavollen. Et vinterbryllup omfavnes av lysets magi en vinterdag. Omgitt av det praktfulle vinterlandskapet blir ditt bryllup et virkelig eventyr. Vinteren gir mulighet for mange andre gode opplevelser. Et brudefølge i kanefart til kirken, kan også bli en opplevelse for livet. Vi ruller ut den røde løperen og ønsker velkommen inn i varmen hos oss.

Gjestgiveriet ligger godt plassert i hjertet av Hadeland. Omgivelsene med det bølgende landskapet gir både inspirasjon og ro, og hos oss får dere bryllupet dere drømmer om. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Tjenester

Våre priser:

  • 3-retters bryllupspakke, kr 1.390 per person
  • 4- retters bryllupspakke, kr 1.495 per person
  • Vinpakke m/4 glass vin, fra kr 495 per person 
  • Overnatting, kr 500 per person per døgn (gjelder både enkelt- og dobbeltrom)

Dette er inkludert våre bryllupspakker: 

  • Fingermat, frukt og musserende vin - 2 glass.
  • Flott, oppdekket restaurant med hvite duker, hvite lys og servietter.
  • 3/4 retters meny – sammensatt ut fra kjøkkensjefens anbefalinger og deres ønsker
  • Servering av kaffe og medbrakte kaker
  • Lokale til dans og sosialt samvær.
  • Servering av nattmat

Vårt kjøkken elsker utfordringer, og hjelper deg gjerne med utarbeidelse av bryllupsmeny. Anbefalinger får dere av vår kjøkkensjef Hanne Lindahl. Menyen er i stor grad er basert på rene, gode, kortreiste råvarer. Vi kan være behjelpelig med å bestille bryllupskake etter ønske, eller dere kan ta med selv. 

Mellom 50 – 80 gjester fordelt i 43 rom, kan vi ønske velkommen til bryllupsfest. Vi har stuer i forskjellige størrelser sånn at vi kan hjelpe med både små og store bryllup. Gjestgiveriet har aldri vært et kjedehotell og bygningenes historie strekker seg langt tilbake i tid, derfor har vi sjarmerende rom med ulik form og størrelser. 

Bryllup og bryllupsfest er en stor merkedag i livet. Vi kan ta hånd om det praktiske og travle. Ta kontakt og vi legger alt til rette slik at dere som brudepar får en storslått, en minnerik helg.

 

 


Adresse

Granavollen 16 - 2750 Gran

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Oppland

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark