Kontakte Aspargesgården?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.aspargesgaarden.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

Drømmer du om et romantisk låvebryllup? 
Aspargesgården byr på sjarmerende og unike lokaler i landlige omgivelser, ved kysten i Vestfold. Låven og fjøset rommer det dere trenger av moderne teknisk utstyr, samt komfortable fasiliteter og fremkommelighet for alle! Vi har det du trenger til å dekke et vakkert festbord og skape den rette stemning! Vakre uteområder med muligheter for utevielse under de gamle epletrærne, eller foran det engelske lysthuset.

På “høyloftet” har vi hyggelige, litt røffe lokaler, der det er god takhøyde og et godt sted for å “løsne på snippen” med plass til å bespise inntil 140 gjester.
Runde bord og nydelige gamle spisestuestoler, vakre lysekroner som sammen med lyslenker skaper en eventyrlig stemning fra første stund! Her er historie, og tradisjon knyttet sammen på elegant vis.

I ”fjøset” er det mer intimt med solide langbord og plass til 68 personer. I dette lokalet kan dere også ha vinterbryllup. I tilknytning er det salong med bar, scene, etc. Velkommen til Aspargesgården!Tjenester

Leiepris: kr 29.000

Vi har fullt utstyrt storkjøkken. Vi har kokker, catering, samt serveringsfolk som er godt kjent hos oss. Kokker som er tilknyttet oss er opptatt av å bruke lokale råvarer.

Lokalene har bar, scene, skjermer, musikkanlegg, alt av duker, bestikk, servise og pynt. Vi har gode samarbeidspartnere, men dere velger selv hvor mye dere vil gjøre!


Adresse

Østbyveien 75 - 3280 Tjodalyng

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Vestfold

Ved dekking av ektra reisekostnader

Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Telemark, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Aspargesgården 21. juli 2019
Jeanett og Andreas
Hagevielse og låvebryllup - Aspargesgården i skjønne omgivelser ga oss alt vi ønsket oss på den store dagen. Gårdseier tok oss i mot med åpne armer og var behjelpelig med alt vi måtte trenge! Alt du trenger på en plass, helt perfekt.