Kontakte Brudepikene?

Vi har lyst til å gjøre deres bryllup fantastisk!
Fyll ut skjemaet under, og vi vil besvare deg snarest.

www.brudepikene.no
Ved å bruke dette kontaktskjemaet aksepterer jeg at mine personopplysninger behandles i henhold til Bryllupshjelperens personvernerklæring.

BRYLLUPSARRANGØR
Brudepikene er en norsk bryllupsarrangør, etablert i 2002. Vi holder til i Drammen, men reiser land og strand rundt for våre kunder. Vi skreddersyr alle våre bryllup etter deres ønsker og budsjett, og arrangerer både i Norge og i utlandet (f.eks. Italia og Hellas).  Fortell oss om hva dere drømmer om, så kan vi hjelpe dere å realisere dette. 

Vi tar gjerne et uforpliktende møte på vårt koselige kontor i Drammen, hvor vi kan bli bedre kjent, og se på forskjellige muligheter. Vi kan også ta telefonmøte / videomøte, hvis dere ønsker det! Kombiner gjerne planleggingen hos oss, med en profil her hos Bryllupshjelperen. 

BRUDEPIKENES BUTIKK
Vi har også en butikk, hvor vi selger pent brukte brudekjoler. Kjolene selges for en redusert pris, og er ikke brukt mer enn en gang. Kjolene er renset, og enkelte av kjolene er aldri blitt brukt. Vi forsøker å ikke ta inn kjoler som er eldre enn 2 år. Finner du drømmekjolen hos oss, kan du få den med deg samme dag. Vi jobber også med sydame, og kan hjelpe deg med søm. Kontakt oss ved å sende inn skjema på denne siden, eller ring 32893242 (fortell oss gjerne at du fant oss hos Bryllupshjelperen)

 

 Tjenester

BRYLLUPSARRANGØR

  • Uforpliktende møte er gratis
  • Konsultasjonstime, hvor vi snakker åpent om alt rundt bryllupet. Pris mellom kr 1.250-2.500
  • Full planlegging før bryllupet, og med oss til stede på dagen. Pris fra kr 40.000 og oppover.
  • Planleggingspakke hvor vi ikke er til stede på dagen (f.eks. i utlandet). Pris fra kr 25.000. 

For flere priser og informasjon, ta en titt på hjemmesidene våre - eller send oss en forespørsel. 

BRUDEPIKENES BUTIKK

  • Mange kjoler mellom kr 5.000-15.000
  • Prøvetime hverdag, kr 250 
  • Prøvetime helg, kr 500
  • Du får prøvetime på kort varsel
  • Kjernetid mandag til fredag 10-14. Ut over det, er det bare å spørre om time. 

Det er gratis å komme for å titte. Kjøper du kjole, så betaler du naturligvis ikke for prøvetimen. Vi har gratis parkering i bakgården, og det er også gratis timesparkering i Konnerudgaten på utsiden av butikken. Siden vi også jobber som bryllupsarrangører, er det ekstra viktig å bestille time i salongen vår. Timebestilling via skjema på denne siden, eller ring 32893242 (fortell oss gjerne at du fant oss hos Bryllupshjelperen)

 


Reisekostnader

For bryllup utenfor Østlandsområdet og i utlandet, så kommer reisekostnader i tillegg. Dette prises i hvert enkelt tilfelle. 

Adresse

Konnerudgt. 24 - 3046 Drammen

Vi tar oppdrag i følgende fylker

Østfold, Akershus, Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark

Ved dekking av ektra reisekostnader

Hedmark, Oppland, Aust-Agder, Vest-Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark

Losby Gods, 20. mai 2017
Lene & Torstein
Vi vil takke dere i Brudepikene for at vi fikk vårt drømmebryllup på alle måter med all hjelp fra dere. Alt fra vielsessted, antrekk, invitasjoner, dekorasjoner, servering, fotograf, musikk og opplegg for dagen har dere jobbet med, slik at vi selv bare kunne nyte planlegging med dere og slappe av både før og under bryllupet. Samarbeidet og kontakten med dere har vært super, inspirerende og veldig hyggelig. Dere har vært superengasjerte, kommet med mange gode forslag og alltid hatt døren åpen for oss. Vi takker dere for at vi fikk et fantastisk bryllup og et minne for livet, og vil anbefale dere sterkt til andre gifteklare.

Skjærgårdsbryllup i Langesund, 30.06.18
Beate & Rolf
Brudepikene garanterte sommervarme, sommersol, et eventyr og brudens ja... og for en opplevelse vi fikk! Alle forventninger ble mer enn oppfylt med Brudepikenes smil og glede, guts og nøyaktighet, kreativitet og løsninger, erfaring og kontakter. Vi er Brudepikene evig takknemlig. Seremonien i sjøkanten var ubeskrivelig vakker, som et eventyr der pikenes blomsterdekoreringer balanserte med sjø, himmel, sol og kjærlighet. Feiringen fortsatt der Brudepikene vakkert hadde ordnet til fest for 100 fornøyde gjester som feiret til tidlig morgen. De beste referanser fra oss, og varme kjærlige takkeklemmer
Lignende leverandører

dinpynt.no

Stilfullt og gjennomført bryllup


Les mer

pynttilfest.no

Smakfull og lekker pynt og festartikler


Les mer

annamor.no

Personlige og unike produkter


Les mer

Festutstyr AS

Skreddersydd pynt og styling


Les mer

Stoltrekk.com

Utleie av det du trenger til festen


Les mer

Lavvoutleie

Unike telt for unike bryllup


Les mer

Flowerline

Miljøvennlige gaveinnpakninger og begere


Les mer

Decorium

Nettbutikk med festartikler


Les mer

Moon Living

Tekstiler med personlig preg


Les mer

Fine Fester AS

Vi gjør festen finere!


Les mer

Ballongriket

Skreddersydde ballongdekorasjoner


Les mer